E2a

Leer te moonwalk als Michael Jackson

Pop-lock: back glide (Moonwalking)

Sinds Michael Jackson introduceerde deze dans bewegen om de wereld in 1983, is het uitgegroeid tot een handelsmerk beweging van dansers overal, en een nietje stap in het repertoire van pop-lockers. De integratie van de moonwalk in je routine is een eenvoudige manier om een ​​sterke indruk te maken op de dansvloer!

  1. Begin met je voeten side-by-side, zes centimeter uit elkaar, je tenen naar recht vooruit.
  2. Zonder de positie van je heupen, buig je rechterbeen bij de knie als je je rechter hiel van de grond tillen, stoppen met je teen te duwen in de grond.
  3. Hef je linkervoet van de grond, bijna onmerkbaar, om de wrijving te verminderen als je begint aan deze voet schuiven. Het is cruciaal dat je voet nog steeds lijkt alsof het stevig op de grond, aangezien dit bijdraagt ​​tot de illusie van zweefvliegen.
  4. Duw af met je rechtervoet, glijden je iets-raised linker voet naar achteren, waarbij je je linker hiel dicht bij de grond. Tijdens deze push-off, uw schouders opgesteld over je rechtervoet.
  5. Zoals je duwen, laat je rechtervoet om van je tenen te schommelen om de bal van je voet en tenslotte de hiel. Je linkervoet moet nu 12 centimeter achter je.
  6. Als je rechter hiel de grond raakt, buig je linkerknie en til je linker hiel, het verhogen van de voet tot u balancerend op je teen.
  7. Onmerkbaar Hef uw rechtervoet de grond.
  8. Met je rechtervoet voor je, af te duwen van je linker teen, glijden je rechterbeen naar achteren totdat het achter je. Tegen het einde van deze stap, zal je linkervoet hebben geschud uit zijn teen terug naar een vlakke positie en uw rechterhand hiel zal worden opgeheven van de grond. Nu ben je klaar om de stappen twee te herhalen door acht.
  9. Wissel duwen off van elk been continu. Je moet in beweging 12 centimeter per push-off.
  10. Oefen de basisbewegingen tot ze glad en continu.

Leer te moonwalk als michael jackson. Met je rechtervoet voor je.
Leer te moonwalk als michael jackson. Met je rechtervoet voor je.