E2a

Maak briefpapier: persoonlijke, professionele en zakelijke briefpapier

Krijg tips voor het gebruik van een briefhoofd sjabloon

Briefpapier wordt meestal gebruikt voor het verzenden van gepersonaliseerde brieven. Bij gebruik in bedrijven, is het bekend als briefhoofd en een aantal details moeten worden opgenomen in de rubriek. De details kan de firmanaam, de naam van de persoon, het bedrijfslogo, het adres van het bedrijf en de telefoonnummers en e-mailadressen. Er zijn verschillende bedrijven waar u kunt bestellen briefpapier , maar dit kan duur zijn. Als je geld wilt besparen, kunt u uw eigen.

Maak briefpapier: persoonlijke, professionele en zakelijke briefpapier. Kies een briefhoofd sjabloon of ontwerp.
Maak briefpapier: persoonlijke, professionele en zakelijke briefpapier. Kies een briefhoofd sjabloon of ontwerp.

Hier is hoe kunt u uw eigen briefpapier:

  1. Microsoft Word. U kunt uw eigen briefpapier met behulp van Microsoft Word. Er zijn verschillende soorten vrije briefhoofd sjablonen die u kunt gebruiken bij het creëren van gepersonaliseerde wenskaarten, een professionele briefhoofd, een netwerk papier, een uitwisseling papier en ook enveloppen te gaan met haar. Er zijn veel verschillende ontwerpen die u kunt kiezen.
  2. Kies een briefhoofd sjabloon of ontwerp. Het eerste wat je hoeft te doen is het openen van een nieuw document. U kunt dan kiezen uit de verschillende sjablonen beschikbaar zijn, of het nu met een ontwerp of iets eenvoudiger.
  3. Personaliseren van de template. Enkele van de belangrijke informatie die wordt gezien op een briefpapier van uw bedrijf zijn van het bedrijf, uw naam, het logo van het bedrijf, het bedrijf adres, het telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres. Zakelijke ontwerpen zullen verschillen van de persoonlijke briefhoofd ontwerpen. Voor persoonlijke brieven, uw naam is genoeg. U kunt deze informatie bovenaan de pagina of onderaan de pagina. Kijk naar verschillende voorbeeldontwerpen online om ideeën op te doen.
  4. Zonder template. U kunt een eenvoudige briefpapier maken zonder het gebruik van een sjabloon. Op een nieuw document, opent u het menu 'Beeld' en klik op de optie voor 'Afdrukweergave'. Kies 'Koptekst en voettekst' uit de opties. Je zult in staat zijn om overzichten op de kop-en voettekst van de pagina te zien. U kunt dan de informatie die u wilt opnemen op die plaatsen.
  5. Af te drukken. Nadat u klaar bent met uw briefpapier, kunt u ervoor kiezen om af te drukken op gekleurd papier of een kwaliteit, dik papier. Eenmaal gedrukt, ben je klaar om memo's, brieven en mededelingen te sturen.

Dit zijn de stappen in hoe je je eigen briefpapier, die ook kan worden gedaan met online software te maken. Voordat u gaat afdrukken, controleer om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is. Dit zal voorkomen dat u van het verspillen van papier en printer inkt als je een fout maakt. U kunt ervoor kiezen om een ​​groot aantal exemplaren af ​​te drukken of u kunt het briefpapier op te slaan op uw computer, zodat u het kunt gebruiken elke keer dat u nodig hebt om een ​​brief te sturen.