E2a

Opknoping fotolijsten: Hoe foto hangers kiezen

Meer informatie over foto opknoping hardware en meer

Foto's maken een groot verschil decoratieve naar een kamer. Ze konden verlevendigen de sfeer, maken het huiselijke, en maken het meer kosmopolitisch. De mogelijkheden zijn eindeloos. Opknoping up foto's is een van de gemakkelijkste en meest handige manieren voor u te laten uit je innerlijke binnenhuisarchitect - we hebben allemaal een, nietwaar?

Naast het kiezen van welke foto's op te hangen, dan zou een ander belangrijk ding dat je zou moeten rekening houden met zijn hoe ze op te hangen. Er zijn vele variëteiten van foto hangers beschikbaar. Voordat u begint opknoping foto's , lees dan verder om erachter te komen hoe u de juiste hanger kiezen:

Opknoping fotolijsten: hoe foto hangers kiezen. Ken de foto opknoping betrokken hardware.
Opknoping fotolijsten: hoe foto hangers kiezen. Ken de foto opknoping betrokken hardware.

  1. Ken de foto opknoping betrokken hardware. Om een schilderij op te hangen, zou het nodig om een draad die dwars over zijn frame, of een soort zaagtand bevestiging (beide zijn te vinden aan de achterzijde) hebben. Deze draad of de bevestiging zou dienen als het gebied waar de haak die zou houden het plaatje kon passeren. In wezen dus, zou je nodig hebt twee componenten bij het opknoping fotolijsten: de draad of de bijlage, en de haak. Deze twee vormen uw conventionele hanger.
  2. Ken de verschillende factoren te overwegen. De belangrijkste factor om te overwegen zou het gewicht van de foto die u zou kunnen hangen. Voordat opknoping het, altijd ervoor zorgen dat je vraagt ​​hoeveel gewicht de haken zijn ontworpen om te dragen. Bijvoorbeeld, geaccepteerd issue professionele foto hangers hebben koperen haken die kon dragen van 5 pond tot 100 pond.

    Als u niet wilt spijkers in de muur, kunt u overwegen om haken met sterke lijm materiaal dat in staat zou stellen u rechtstreeks plak het aan uw muur. Zorg ervoor dat je goed de instructies volgen voor plakringen om ervoor te zorgen dat de stroken stevig zijn aangesloten. Beter nog, er zijn strips die je direct zou kunnen vasthouden aan de achterkant van het frame, die vervolgens stelt u in staat om het te hechten aan de muur - niet meer nodig haken en draden. Een bedrijf dat deze technologie produceert is 3M, met zijn "Command Strips". Je kan kiezen voor kleine strips die een foto met een gewicht van een pond kon houden; haar medium strips kunnen maximaal 3 pond. Bekijk solutions.3m.com voor meer details.

    Terug naar de gewone draad en frame methode: het hangt af van het frame van het beeld welk type hanger moeten gebruiken. Vergeet niet, een metalen frame heeft een metalen hanger, en een houten men zou nodig hebben een houten hanger.

  3. Ken de onderdelen van een foto hanger kit. Conventionele kits zou de draad en schroeven die u zou hechten aan de achterkant, en de haken en nagels (die je zou hechten aan de muur) hebben.
  4. Ken de beschikbare functies en opties. Er zijn vele andere opties beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is geaccepteerd issue's "KidSafe en paraatheid Hanger", die aardbeving voorzorgsmaatregelen (bijvoorbeeld zwaartepunt nagel gidsen en versterkt elleboog, enz.) bevat om de foto hanger kits. Als u op zoek bent naar spiegel hangers, kunt u kiezen uit hardware, zoals spiegel houders met ankers, clips en verstelbare houders. Voor zware opknoping, overweeg zware hangers die zijn ontworpen om foto's te houden van 100 pond tot 160 pond - uitstekend geschikt voor gebruik in galeries en musea. Voor meer lichtgewicht en eenvoudig ophangen, kies plastic hangers en haken die lijm materiaal. U kunt ook gebruik maken van een foto hanger helper (meer informatie vinden op inventionconnection.com voor meer details) voor nauwkeuriger ophanging. Waarom niet uw foto hanger een decoratieve middelpunt in zichzelf? Je kon een boog van overgebleven stof te maken en vervolgens gebruiken om de haken te dekken.

Meer informatie over foto opknoping hardware en meer. Ken de verschillende factoren te overwegen.
Meer informatie over foto opknoping hardware en meer. Ken de verschillende factoren te overwegen.

Dat is het! Dit zijn slechts enkele van de dingen die je zou moeten overwegen om de perfecte foto hanger voor u kiest. Nu nadat u het hebt gekozen, is het tijd om de foto te kiezen, maar dat is een ander artikel helemaal.