E2a

Papier ringen maken

Er zijn verschillende soorten en maten van de ringen

Er zijn verschillende soorten en maten van de ringen. Er zijn goud, zilver en kunststof ringen. Deze worden gebruikt als accessoires, maar worden ook gebruikt als symbolen van liefde en toewijding. In het huwelijk, deze symboliseren de band van de man en vrouw. Deze worden ook gegeven aan vrienden als een symbool van vriendschap. U kunt ringen van papier. Als je kinderen hebt, kun je ze leren hoe te maken van deze. Het is leuker als je uit te nodigen hun vriendjes om deze met jullie te maken. Ze kunnen dan wisselen ringen met elkaar als teken van hun vriendschap. Ze kunnen ook gebruik maken van deze bij het spelen. Kinderen zijn dol op accessoires als volwassenen. U kunt verschillende kleuren van de ringen aan te passen met hun outfit.

Papier ringen maken. Bereid de materialen die je nodig hebt in het maken van papier ringen.
Papier ringen maken. Bereid de materialen die je nodig hebt in het maken van papier ringen.

Hier zijn de stappen over hoe u papier ringen te maken.

  • Bereid de materialen die je nodig hebt in het maken van papier ringen. Dit zijn papier, liniaal, schaar en ambachtelijke materialen voor decoratie, zoals kleine kralen, glitter en stempel. Als je zal het maken van meerdere ringen, kiezen uit verschillende kleuren papier om verschillende kleuren van de ringen te maken.
  • Meet de benodigde papieren. Je hebt een papier dat 8 centimeter is door 2 ½ cm. Hier krijg je een papier en knip de maat die u nodig met een schaar. Om de kinderen te voorkomen van het krijgen van pijn, het is beter als je in de ene naar de juiste formaat van het papier nodig te snijden. Tel hoeveel kinderen nemen deel en snijd de papieren die ze zullen gebruiken. U kunt dan pas je de stappen in het maken van de ringen en laat ze je volgen.
  • Lengte Vouw het papier. Lengte Vouw het papier in het midden. Fold 1/8 inch van de randen van de opening. De vouw moet binnen gaan. Nogmaals, in de lengte vouwen het midden van het papier.
  • Verkrijg de ringmaat. Met de liniaal, tekent ongeveer 3 ½ inch van het linker uiteinde van het gevouwen papier en vouw de linkerkant op het merkteken. Dit zal leiden tot een driehoek vorm aan de roos. De rechterkant van het merk zal een lange rechthoek. Houd de markering tussen duim en wijsvinger. Wikkel de lange rechthoek rond uw duim op de bovenkant van het merk. Dit is de grootte van de ring. Pas deze naar de gewenste grootte.
  • Finish vouwen. Nu de rechthoek is op de top van het merk, vouw het horizontale deel naar achteren zodat het zal zijn op de top van de rechthoek. Vouw het weer zo dat het zal gaan in de ring en buiten vouw eens te meer. Als er teveel, precies snijden naar de rand van de ring. Dit zal leiden tot een vierkant in het midden. Vouw de rechthoek over het plein en snijd overtollig genoeg om het te stoppen in het vierkant om de ring vast te zetten.


Als u het maken van de ringen met meerdere kinderen

Als u het maken van de ringen met meerdere kinderen, zorg ervoor dat u een plaats die is geschikt voor iedereen kiezen. Ze moeten comfortabel, zodat ze gemakkelijk kunnen de volgende stappen. Het is het beste als je ze laat zitten op de vloer, terwijl je op te staan ​​in het midden of in de voorzijde, zodat ze kunnen zien en volg je de instructies. Zorg ervoor dat u de vloer schoon te maken voordat ze te laten zitten of beter als je lag een deken of tapijt op de vloer.