E2a

Veilig poets je auto met de hand of machine

Je hebt eindelijk je zaakjes en vroeg uw droom meisje voor een date

Je hebt eindelijk je zaakjes en vroeg uw droom meisje voor een date. En, wonder van alle wonderen, stemde ze. Je hebt al maakte de diner reservering en kocht een nieuwe chic overhemd aan te passen met de coolste spijkerbroek die je bezit. U bent helemaal klaar voor de grote dag. Wacht! Heeft u poets je auto?

Ga je op een date met het meisje van je dromen in een vuile en onreine auto is no-no. Als je geen tijd hebt, of het geld, om naar een auto winkel, schoon uw auto en poets het zelf. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het polijsten van uw auto met de hand of met een machine.

Veilig poets je auto met de hand of machine. Parkeer uw auto op een schaduwrijke plek.
Veilig poets je auto met de hand of machine. Parkeer uw auto op een schaduwrijke plek.

  1. Parkeer uw auto op een schaduwrijke plek. Omdat in direct zonlicht is slecht voor een auto, en lastig voor jou. Park in de garage en laat de garage deuren open, of het park onder een boom.
  2. Bereid de materialen die u nodig zult hebben. Je moet schoner-wassen en een applicator pad, ofwel schuim of microvezel, als u van plan op te poetsen met de hand. Als u van plan bent om polijstmachine te gebruiken, dan kunt u gebruik maken van een polijstpasta of polish. U hebt ook een pluche handdoek om overtollig oorsmeer te verwijderen.
  3. Zorg ervoor dat uw auto schoon en droog is. Geef uw auto een snelle blik over. Er mag geen vuil of stof in zicht.
  4. Start waxen of polijsten. Als je gaat om uw auto te polijsten met de hand, een kleine hoeveelheid van de reiniger wax gezet in de spons. Zorg ervoor dat de container van de stofzuiger was goed schudden voordat je dit doet. Begin met het waxen van de dak motorkap en de kofferbak, voordat u de spatborden, zijpanelen en deuren. Sommigen gebruiken een heen-en-weer handbewegingen bij de toepassing van de stofzuiger was, terwijl sommigen gebruiken de cirkelvormige beweging. Gebruik wat voor u werkt, of proberen om beide te combineren.
  5. Zorg ervoor dat u slechts een enkele, dunne laag was aanbrengen. Je zal alleen wax verspillen als je veel uitgeven dat omdat je veeg het overtollige wax na. Laat de wax dry15 tot 20 minuten, afhankelijk van de aanwijzingen op de verpakking, voor vegen Overtollige was met de schone zijde van de applicator u gebruikt.

Je eigenlijk dezelfde stappen bij het gebruik van een boenmachine

Je eigenlijk dezelfde stappen bij het gebruik van een boenmachine. Spreid de polijstpasta of polish over het werkgebied en start uw machine. U hoeft niet te druk uit te oefenen op de machine, je hoeft alleen maar te sturen en het zal gaan op zijn eigen. Probeer niet om de machine te begeleiden in brede cirkelvormige bewegingen. Ook moet je niet proberen om vooruit en achteruit bewegingen te maken. Lees de polijstmachine handleiding zorgvuldig voor de juiste manier om de machine te gebruiken.

Laat de polijstpasta of lak droog is voordat u het verwijderen van overtollige wax. Het residu van een polijstpasta of polish kan heel stijf dus zorg ervoor dat u gebruik maken van een pluche doek om overtollige wax.

Je hebt eindelijk je zaakjes en vroeg uw droom meisje voor een date. Bereid de materialen die u nodig zult hebben.
Je hebt eindelijk je zaakjes en vroeg uw droom meisje voor een date. Bereid de materialen die u nodig zult hebben.

Gefeliciteerd! U hebt de was gezet uw auto in het pak. Ga pick-up van uw droom meisje en met de grote datum dragen.