E2a

Vinden borduurmotieven

Borduren is het handwerk van versierselstof met draad en naald. Het kan andere objecten zoals kralen, metalen, parels, edelstenen en veren nemen. De oorsprong kan niet meer worden getraceerd, maar oude beschavingen in China en Egypte vertrokken voorbeelden van borduurwerk. Noord-Europa ook oude voorbeelden van borduurwerk.

De vroegste vorm van borduurwerk wordt verondersteld te zijn gestart vanaf tailor's werk in patching, herstellen en versterken van kleding. Dan is de decoratieve functie kan hebben tot de kunst van het borduren. De ontwikkeling van naaimachines ook geleid tot naaien borduren. De ontwikkeling van computers leidde de digitalisering ontwerpen en het gebruik van machines borduren.

Vinden borduurmotieven. Raakte de bibliotheek.
Vinden borduurmotieven. Raakte de bibliotheek.

De fundamentele methoden van borduurwerk uit steken die zijn in gebruik sinds de vroege tijden. Hand borduren gebruikt nog steeds de basis steken - kruissteek, ketting steek, satijn steek, festonsteek, en actief steek. Machine borduren werd gedacht aan de hand borduren vervangen. De Industriële Revolutie maakte massaproductie van geborduurde textiel mogelijk. Nu, is een ander soort machine borduren gebruikt tot ongekende hoogten. Elke patroon en ontwerp kan nu worden geborduurd op elke stof. Zelfs foto's kunnen worden geborduurd met perfecte precisie.

Hoewel de machines en digitalisering gesteld geborduurde materialen voor iedereen beschikbaar, kunt u nog steeds wilt de hand borduren doen. Hier zijn verwijzingen in het vinden van borduurmotieven:

  1. Online. Het internet is een opslagplaats van een groot aantal borduurmotieven. Typ de trefwoorden borduurmotieven, of borduurpatronen, of borduur ontwerp catalogus en u zal worden gepresenteerd met een zeer breed aanbod van borduurmotieven. Om een ​​beperking van het zoeken, dan kunt u ook het ontwerp dat u zoekt. Klik op de opgegeven websites. Veel van deze websites bieden ontwerpen voor gratis, terwijl anderen voor een vergoeding. Dit is de makkelijkste manier om te zoeken naar borduurmotieven.
  2. Raakte de bibliotheek. Uw lokale bibliotheek bevat ook kopieën van het ontwerp catalogi. Vraag uw bibliothecaris om u naar het bijzondere boek of catalogus die u zoekt. Niet vasthouden aan slechts een exemplaar van een catalogus. Kies een aantal catalogi die u wilt bladeren. Voor eenvoudiger zoeken van ontwerpen, flip aan de index deel van de catalogi.
  3. Kopen bij een boekhandel. Boekwinkels zouden ook kopieën van catalogi hebben voor borduurmotieven. Vraag uw winkel begeleider. Geef de gegevens of gegevens, zodat je kon het juiste assortiment snel te krijgen.
  4. Een bezoek aan een speciaalzaak. Er zijn winkels die vooral tegemoet te komen aan borduren. Misschien wilt u bladeren door het telefoonboek te zien of er is een borduurwerk of stikken winkel in uw buurt. Probeer te bellen om te zien of ze hebben wat je zoekt. Ook vragen of ze de ontwerpen of catalogi kon leveren gratis. Deze gespecialiseerde winkels zouden ook aanbieden stiksels diensten. Afgezien van dat ze zouden bieden ook inlijsten diensten en andere borduurwerk accessoires.

Borduurwerk kan een zinvol tijdverdrijf

Borduurwerk kan een zinvol tijdverdrijf. Kopen bij een boekhandel.
Borduurwerk kan een zinvol tijdverdrijf. Kopen bij een boekhandel.

Borduurwerk kan een zinvol tijdverdrijf. Dit kan ook een bron van extra geld te zijn. Om borduurmotieven te vinden, bent u voorzien zijn van zorgeloos suggesties, je kunt ook inschrijven in een online ontwerpprogramma als je wilt je passie te nemen voor borduren naar het volgende niveau.