E2a

Wat is tricot

Bent u op zoek naar een voering materiaal? Hier zijn een aantal belangrijke punten over de reden waarom een ​​tricot stof is een goede keuze:

1. Wat is een tricot stof? De term "tricot" is gekoppeld aan een specifiek type van gebreide stof. Het is eigenlijk licht. Een tricot is een combinatie van vezels en vezelmengsels. Het is niet ongebruikelijk te mengen natuurlijke en synthetische stoffen. De meest gebruikte synthetische vezels zijn de volgende: acetaat, nylon, polyester, en tri-acetaat. Echter, de basisvezel doordrenkt met nylon en spandex, voor stabiliteit en flexibiliteit respectievelijk. Katoen, zijde en wol minder de voorkeur, maar ze zijn ook gemengd met andere stoffen om prachtige tricots te creëren.

Wat is tricot. Ook al is een tricot stof is bewezen duurzaam.
Wat is tricot. Ook al is een tricot stof is bewezen duurzaam.

2. Hoe wordt een tricot stof gemaakt? De schering-gebreide techniek toegepast om een ​​goede tricot maken. Met behulp van een breimachine, zijn lange parallelle threads eerste uitgerekt. Daarna worden aangrenzende draden strategisch lus rond elk van de parallelle draden. De techniek biedt logischerwijs een unieke uitstraling. Verticale ribben op de voorzijde. Ondertussen zijn horizontale ribben voldoende op de achterzijde.

3. Waarom is een tricot stof, gescheiden? De textuur van een tricot is anders in vergelijking met de andere soorten textiel materialen. Waarom? Het heeft een hechte ontwerp. Hoewel de lengterichting lopende vezels zijn ze ook inter-lus na een garen patroon. De uiteindelijke look geeft het uiterlijk van een stevige, maar zachte stof. De stof is zeker perfect voor een aantal projecten en toepassingen.

4. Wat zijn meer populaire toepassingen voor een tricot stof? Een tricot stof is van essentieel belang bij het afstemmen van bekledingen voor sieraden dozen, kleding opslag containers en stukken bagage. Aangezien het niet elastisch, kan worden verwacht te houden of te houden zijn vorm gedurende langere tijd. Wanneer de container ouder wordt, de voeringen niet gemakkelijk billow of sag. Dus in het algemeen een tricot praktisch zware. Zelfs bij veelvuldig gebruik, is het niet goed versleten door de normale slijtage-en-scheuren.

Wat is tricot.
Wat is tricot.

Een tricot is ook heel integraal in om ondergoed voor vrouwen. Aangezien het kan worden geweven vezels die steun en comfort is een tricot een vitale component in de productie van slipje. Naast het kan worden geverfd op een aantal interessante kleuren, laat ook het lichaam ademen.

5. Zijn er speciale overwegingen bij het gebruik van een tricot stof? Ja. U hoeft niet te pre-shrink een tricot stof. Echter, je moet om het te wassen voor het naaien. U wilt alle in de fabriek afwerkingen te verwijderen. Daarna moet je voorzichtiger bij het identificeren van de voorkant van de stof. Dat het deel met de verticale ribben. De voorzijde moet worden naar buiten gericht wanneer u uiteindelijk knippen en naaien. Met behulp van een polyester draad in het naaien van een synthetische tricot is eveneens geadviseerd.

Ook al is een tricot stof is bewezen duurzaam

Ook al is een tricot stof is bewezen duurzaam, moet je nog steeds zorgen voor het. Als wat je hebt is een synthetische tricot, gebruik maken van een wasmachine te wassen en te drogen goed. Ook in strijken, zorg ervoor dat u een zeer laag vuur gebruiken.