E2a

Hoe maak je een auto leasen met een slecht krediet

Sommige mensen vinden het moeilijk om een goede credit score in deze economie te behouden. Het is belangrijk om een goede credit score, zodat je kunt krijgen leningen. Een van de meest essentiële dingen die je nodig hebt is een auto. Als u een auto wilt huren, maar je hebt een slecht krediet, zijn er enkele dingen die je kunt doen die je misschien kunnen helpen met uw probleem.

Lees de onderstaande tips om te weten hoe je een auto leasen met een slecht krediet:

Hoe maak je een auto leasen met een slecht krediet. Hier krijg je een kopie van de credit score.
Hoe maak je een auto leasen met een slecht krediet. Hier krijg je een kopie van de credit score.
  • Hier krijg je een kopie van de credit score. Het eerste ding dat je moet doen is een kopie van uw credit verslag om uw credit score te zien. In sommige gevallen kan de slechte credit score gewoon een fout op de opname. Controleer uw gegevens om te zien of ze correct zijn. U kunt een kopie van uw credit verslag van de website van Credit karma . Als u een aantal fouten, neem de tijd om de fouten gecorrigeerd. Probeer ook om uw credit score te verbeteren door het betalen van uw schulden op tijd. Braaklegging wat geld elke maand en leren om prioriteiten te stellen om uw credit score te verbeteren.
  • Werken met een kaart dealer. Scout voor sommige auto dealers in uw omgeving. Het is beter om te werken met grote autodealers, omdat ze soepeler in leasing auto's voor mensen met een slecht krediet. Echter, dit is een geval tot geval. Een van de dealers die u kunt controleren is Ford. Ford heeft een programma waar u misschien in staat zijn om een auto leasen zelfs met uw slecht krediet. U kunt lezen wat informatie over hun lease-opties op de website van Ford Credit . Lees de onderwerpen op de website om u te helpen zien of u kunt een auto huren bij hen.
  • Ga zitten met een autohandelaar. Zodra u hebt gekozen voor een autodealer, een gesprek met een auto dealer die verantwoordelijk is voor de financiën. Leg uw situatie en vertel hem uw credit score. Wees niet bang om vragen te stellen. Dit is het moment waarop je kunt proberen en werken iets uit om te zien of ze in staat zijn te huren u een auto, zelfs met uw slecht krediet.
  • Ga naar andere autodealers. Omdat je een slecht krediet, zou u niet gelukkig genoeg om een akkoord te sluiten met de eerste dealer die je naar. Verlies niet de hoop. Er zijn andere mensen zoals jij, die dit ook doen. Ga naar de volgende auto dealer en doe hetzelfde. Als je het geluk, zult u in staat om een auto dealer die bereid is om een auto te leasen met uw credit te vinden.
  • Bereid wat geld. Nadat u een dealer om te werken met, wees bereid met uw geld gevonden. Sommige autodealers zijn bereid om samen met u, mits u een beetje meer dan de standaard bedrag voor de aanbetaling. Dit zal de autodealer die je kunt inderdaad betalen voor de auto.

Als je een auto dealer te verhuren je een auto, probeer je best om uw credit score te verbeteren, zodat u niet dit soort problemen in de toekomst.