E2a

Hoe kan ik auto - onderdelen te redden

Het onderhouden van een auto

Het onderhouden van een auto, nieuw of oud, kan zeer kostbaar zijn. Terug in de dag, toen een auto-onderdeel kapot, de enige optie die u heeft om uw auto terug te krijgen in vorm is om het deel te vervangen door een gloednieuwe. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden je kunt verkennen, dat kan u praktische manieren om de conditie van uw rammelkast verjongen. Hier zijn een paar tips over hoe om te redden of vind goedkope auto-onderdelen voor uw auto.

Hoe kan ik auto - onderdelen te redden. Het onderhouden van een auto.
Hoe kan ik auto - onderdelen te redden. Het onderhouden van een auto.

Bespaar geld op gebruikte onderdelen.

Veel auto-eigenaren vervangen hun auto-onderdelen op een regelmatige basis, zelfs als deze onderdelen nog steeds efficiënt functioneert. Wat deze mensen waarschijnlijk niet weten is dat deze gebruikte onderdelen zijn meestal gereviseerd en verkocht aan een groot aantal mensen die liever geld uit aan gebruikte onderdelen op te slaan dan de aanschaf van dure nieuwe onderdelen. Deze gebruikte of gereviseerde onderdelen kan nog steeds op hetzelfde niveau van het merk nieuwe onderdelen. Sourcing deze kan lastig zijn, maar bespaart u een hoop geld dat je zou veel liever besteden aan gas.

Begin met het bezoeken van uw lokale berging en stortplaatsen

Begin met het bezoeken van uw lokale berging en stortplaatsen. Deze plaatsen hebben vaak veel gebruikte onderdelen gewoon rondslingeren. Ze hebben meestal kopen deze onderdelen van auto-eigenaren, mechanica, en winkels. Ze reconditioneren het onderdeel indien nodig en verkopen op enorm gereduceerde prijzen. Je kunt waarschijnlijk bespaart tot 75% in auto-onderdelen gewoon door zeven door hun waren. Deze plaatsen vrijwel verkopen alle delen beschikbaar. U kunt zelfs verkopen van uw eigen gebruikte deel als u eerst een aantal oude auto-onderdelen te redden ook. Van gereviseerde schokdempers en auto starters tot licht gebruikte bougies en wisserbladen, moeten deze plaatsen hebben.

Begin met het bezoeken van uw lokale berging en stortplaatsen. Er zijn tonnen van deals die kan je je auto draait net als nieuw.
Begin met het bezoeken van uw lokale berging en stortplaatsen. Er zijn tonnen van deals die kan je je auto draait net als nieuw.

Als u niet kunt schijnen om het specifieke onderdeel dat u nodig hebt in deze plaatsen, dan zou de volgende optie te zijn met het internet. Er zijn waarschijnlijk duizenden online marktplaatsen waar ze verkopen gebruikte of vervanging auto-onderdelen. Sommige van deze sites zal bieden zelfs gratis levering. ebay.com , partshotline.com , en auto-parts.com zijn enkele van de populaire online markten kunt u kijken op. Ze bieden een enorme database van auto-onderdelen met eenvoudige zoekopties.

Deze opties kan riskant zijn, omdat u alleen foto's van het onderdeel voordat je koopt, maar de meeste van deze sites hebben een soort van aankoop garantie of vervanging.

Overschot delen zijn ook gloednieuw.

Giant auto-onderdelen fabrikanten zijn meestal in opdracht van autofabrikanten om specifiek te produceren auto-onderdelen voor de auto's ze zullen worden verkocht aan de consument. Kenmerkend voor deze auto-onderdelen fabrikanten moeten een bepaald aantal eenheden van een bepaald deel van het contract met de autofabrikant te voldoen produceren. Normaal gesproken zal deze auto-onderdelen fabrikanten produceren tenminste 30-50% meer onderdelen dan worden ze in dienst te produceren. Zij doen dit op een percentage van de productie dat niet door de kwaliteitsnormen compenseren. Het merendeel van de tijd dat ze produceren meer dan gecontracteerd en dit heet een overproductie. De overproductie wordt vervolgens verkocht tegen verlaagde prijs aan diverse overtollige auto-onderdelen distributeurs commercieel worden verkocht. Overschot onderdelen verkopen meestal bij 20% -30% van de normale gloednieuwe units verkocht.

Sourcing voor overtollige onderdelen is net zo eenvoudig als sourcing voor gebruikte of gereviseerde onderdelen. Er zijn duizenden lokale en internationale distributeurs die je kunt kopen bij. Er zijn ook duizenden online marktplaatsen omgaan met overtollige delen ook. surplusparts.com en allworldautomotive.com zijn enkele van de meer populaire online markten voor overtollige auto-onderdelen.

Er zijn tonnen van deals die kan je je auto draait net als nieuw

Er zijn tonnen van deals die kan je je auto draait net als nieuw. U kunt redden of bron overschot auto-onderdelen gemakkelijk. Er zijn een aantal risico's, maar als je je onderzoek en zorg ervoor dat uw leverancier betrouwbaar is, zal je een hoop geld besparen.