E2a

Hoe kan ik een auto kopen tegen de prijs die u wilt zonder afdingen

Een van de redenen waarom veel mensen zijn bang voor een bezoek aan de auto dealer is, omdat ze niet kunnen onderhandelen voor een prijs die ze bereid zijn te betalen. De auto dealer, echter, is niet iemand die je moet vrezen. Hier zijn de stappen om het kopen van een nieuwe auto met de prijs die u wilt, zonder afdingen.

Hoe kan ik een auto kopen tegen de prijs die u wilt zonder afdingen. Overweeg de handel in uw auto.
Hoe kan ik een auto kopen tegen de prijs die u wilt zonder afdingen. Overweeg de handel in uw auto.

  • Doe wat onderzoek. Allereerst bepalen de werkelijke prijs van de auto die je van plan bent te kopen. De prijs die autodealers in hun etalages is niet de werkelijke prijs van de auto, want deze prijzen zijn meestal al opgeblazen om factor in de winst voor de autodealer als commissie voor de autoverkoper. Je moet precies wat de auto waard is, zodat u weet wat u precies moet betalen voor.
  • Overweeg de handel in uw auto. Veel mensen de handel in hun auto als de auto-model reeds is oud niet als de auto al is uit de mode. Als u wilt een nieuwe auto, maar u al een oudere auto, moet u overwegen de handel in uw oude auto. Bedenk echter, dat u een nauwkeurige schatting van wat uw oude auto waarde in lopende prijzen is te hebben. Als je weet precies hoeveel uw auto waard is, dan weet je hoeveel moet worden afgetrokken van de nieuwe auto wanneer u besluit om de handel in uw oude auto. Er zijn een aantal professionals die certificaten op de waarde van de auto, met de leeftijd en slijtage reeds gehouden inch
  • Check out de auto. Vervolgens gaat u naar de lokale autodealer en bekijk de auto zelf. Op dit punt, moet je al weet de basics van de auto, zoals de basisfuncties. Maar er zijn een aantal dingen die je alleen zult weten als je eenmaal hebt reeds de auto uit voor een proefrit. Denk aan de over-all gevoel van de auto, hoe comfortabel het is, hoe wendbaar het is, en hoe de verschillende functies en componenten van de auto echt werken.
  • Het bepalen van uw basisprijs. Als je eenmaal hebt reeds de auto uit voor een proefrit, moet je de prijs waarvoor je de auto zelf te nemen bepalen. Deze prijs wordt meestal berekend als de reële waarde van de auto minus de waarde van de auto die u inch handel bijvoorbeeld fa auto is een waarde van $ 15.000 en je oudere auto is ter waarde van $ 7.000, dan is de basis prijs die je moet betalen voor is $ 8.000.
  • Firma omhoog. Met de basisprijs in het achterhoofd, zorg ervoor dat u niet de autodealer te verlaten terwijl het betalen voor een grotere prijs. De basisprijs is alles wat de auto dealer behoeften, en alles wat u voor betaalt boven de basisprijs slechts gaat om een ​​overschot aan de auto dealer de winst, of aan de commissie voor de auto dealer.

Als de auto dealer niet wil om de auto te verkopen voor de prijs die je wilt, aarzel dan niet om de winkel te verlaten. Vergeet niet, er zijn ook andere modellen en er zijn andere autodealers die je kunt zaken te doen met.