E2a

Hoe maak je een auto leasen met geen krediet

Sommige mensen kunnen denken dat de huur van een auto met geen krediet niet mogelijk is. Het kan moeilijk zijn om een ​​auto dealer die bereid is om samen met u overweegt uw situatie te vinden, maar het is niet onmogelijk. Je hoeft alleen te bewijzen dat je het geld en een bron van inkomsten heeft en dat u in staat zal zijn om uw betalingen op tijd.

Volg deze tips om een ​​auto te leasen met geen krediet:

  • Kijk voor een aantal autodealers. Zoek uw lokale telefoonboek of zoek online voor een aantal grote auto dealers in uw omgeving. U kunt hun officiële websites te zien of ze hebben speciale aanbiedingen en betaling opties voor mensen met geen krediet. De lijst naar beneden de autodealers in de volgorde waarin u ze bezoekt. Voordat hij naar de dealers, moet je voor te bereiden een aantal documenten die u ondersteunen, zodat u kunt een auto lease te krijgen.
  • Bereid belangrijke documenten. Omdat je geen krediet opnemen om te laten zien aan de dealer, kunt u andere documenten wilt gebruiken om u te ondersteunen. Deze documenten kunnen worden winst-en verliesrekeningen, loonstrookjes, elektriciteit of waterrekening en huurinkomsten. Dit zijn enkele van de documenten die bewijzen dat u voldoende inkomen om te betalen voor de huur hebben. Andere informatie die u nodig zou kunnen hebben zijn telefoonnummers van referenties zoals uw verhuurder of je baas, zodat ze kunnen bellen om te controleren of u een stabiele inkomsten en betaal uw contributie op tijd. Breng fotokopieën en het originele documenten.
  • Bereid wat geld. Bereid wat geld als aanbetaling voor de auto die je wilt. Zorg ervoor dat u extra geld te brengen, omdat sommige autodealers kan zijn dat u meer dan de gebruikelijke percentage betalen voor aanbetaling, omdat u niet beschikt over een krediet opnemen. Je kunt je voorbereiden op zijn minst duizend dollar voor de aanbetaling.
  • Kies een auto. Wanneer u de auto dealer te bezoeken, laat je niet verblinden door glamoureuze auto's. Kies een auto die je eigenlijk kunt veroorloven om te betalen voor. U wilt misschien een handige rekenmachine met u dus neem dat u de beste optie met het inkomen dat je hebt te kiezen.
  • Ga zitten met een auto dealer. De volgende stap is om te gaan zitten met een auto dealer. Vertel hem dat je geen credit hebben, maar je moet een aantal documenten en verwijzingen die instaat voor u. Dit is de beste tijd om alle vragen die je hebt voor leasing vragen. Als u van plan bent op de aanschaf van de auto na uw lease is omhoog, vragen over het bedrag dat u moet betalen.
  • Kijk voor andere dealers. Als u een lease niet op de eerste auto dealer dat je naar, niet de hoop verliezen. Je kunt gewoon zoeken naar een andere auto dealer die kan leasen je een auto ook zonder krediet.


Hoe maak je een auto leasen met geen krediet. Kijk voor een aantal autodealers.
Hoe maak je een auto leasen met geen krediet. Kijk voor een aantal autodealers.

Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt leren hoe je een auto leasen zonder credit. Vóór de ondertekening van een contract, zorg ervoor dat u hebt gelezen en begrepen alle voorwaarden.