E2a

Hoe maak je een gebruikte auto te kopen

Instructies over hoe u een tweedehands auto te kopen

Velen van ons hebben een negatieve indruk over het kopen van tweedehands auto's. Tweedehands of gebruikte auto's hebben meestal kleine beschadigingen zoals deuken en lekken, maar er zijn een aantal gebruikte auto's dat nog steeds een frisse uitstraling en zijn over het algemeen goed onderhouden. Tweedehands auto eigenaren hebben vele redenen voor het verkopen van hun auto's, een aantal van hen als gevolg van financiële problemen, model upgrade, brandstof inefficiëntie, onbevredigende prestaties, enz. En voor kopers, het kopen van tweedehands of gebruikte auto's is een groot voordeel voor degenen die weten hoe te kiezen ideale auto's en krijgen een goede deal voor een fractie van de prijs. Omdat het een autohandelaar, hier is mijn advies over hoe om gebruikte auto's te kopen.

 1. Beslis welk type voertuig je wilt. Beslissen type voertuig is de meest fundamentele stap in het kopen van een gloednieuwe of een gebruikte auto. Je zou kunnen overwegen een aantal dingen, zoals:
  • Wat is uw auto voor? Is het voor uw familie, bedrijf, off-road of racen?
  • Als het voor uw familie, overweeg dan het aantal personen die past in uw auto.
  • Als het voor het bedrijfsleven, een pick-up truck is het perfecte voertuig. Pick-up trucks worden beschouwd als praktische auto's als gevolg van hun lading mogelijkheden.
  • Voor off-road of avontuurlijke kopers, off-road voertuigen, zoals jeeps, 4x4 SUV's, 4x4 pick-up trucks en Hummers worden vaak gebruikt voor dit doel.
  • Als u een snelheid en adrenaline verslaafde, een sport auto of een muscle car is het perfecte voertuig voor je. Er zijn verschillende soorten van krachtige auto's beschikbaar in de auto dealers weergave kamers tegenwoordig. U kunt kiezen uit Japanse, Europese en Europese auto's.
 2. Doe wat prijs onderzoek. Prijs onderzoek voor de aankoop is een wijs man zet. Gebrek aan kennis prijs zal leiden tot het kopen van een dure of dure auto. Voor sommige prijs info, gebruik maken van de web voor de prijs updates. U kunt ook terecht bij uw lokale bank die auto leningen aanvaardt voor vragen over de auto waarde.
 3. Doe wat voertuigspecificatie onderzoek. Doe wat onderzoek op het voertuig specificatie en te bepalen of het voldoet aan uw normen en behoeften. Door dit te doen wordt voorkomen dat spijt.
 4. Double-check voertuig documenten. ALTIJD een voertuig documenten, zoals registratie, verzekering en eigendom. Registratie van voertuigen moet worden onder de naam van de eigenaar en moet worden geregistreerd. Het kopen van een niet-geregistreerde voertuig is zeer riskant. Veel voertuigen, met name in een aantal Aziatische landen, worden verkocht niet-geregistreerde of zonder papieren op alle. Carnapping is zeer ongebreideld in sommige Aziatische landen en het kopen van dit soort voertuigen zal ons een hoofdpijn. Om deze problemen te vermijden, zorg ervoor dat de registratie is up-to-date en onder de recente naam van de eigenaar. Voor ingevoerde voertuigen, altijd controleren op speling documentatie en laat het controleren door uw lokale transport agentschappen.
 5. Controleer het voertuig buitenkant. Het voertuig de buitenkant of het buitenste deel van het voertuig zijn het makkelijkst om te controleren of inspecteren. We meestal controleren verf krassen en deuken lichaam. We hebben echter meer dingen aan de buitenkant te inspecteren. We moeten U alle scharnieren en randen voor roest. Scharnieren moeten vrij zijn van piepende geluiden of roest geproduceerd piepende geluiden op de scharnieren 'pinnen. Dit betekent scharnieren 'pennen en scharnieren zelf moeten worden vervangen. Controleer ook roest op het voertuig. Dit soort kleine beschadigingen geven vervalt in basic auto-onderhoud en kan u een voordeel bij het ​​onderhandelen voor een lagere prijs.
 6. Controleer het voertuig interieur. Interieur van de auto moet zijn bevredigend voor ons. Wij maken gebruik van het interieur 100% van onze tijd tijdens het rijden, dus dit moet zeer schoon en goed gepresenteerd. Controleer voor zitting schade en versleten tapijten. Panelen en het dashboard dient intact.
 7. Start de motor en controleer op lekkage. De motor is het belangrijkste onderdeel serieus worden gecontroleerd. Dit moet in A-1 staat, geen lekkage en soepel. Rev het een paar keer en kijk of ongebruikelijke rook die uit de uitlaat. Controleer ook op onregelmatige geluid van de motor.
 8. Test drive. Proefrit de auto voor uw uiteindelijke beslissing voor het sluiten van een deal. Schakel de radio uit en ervaar het comfort van de rit. De besturing moet glad, niet moeilijk om te sturen, en dat geldt ook voor de shifter. Proberen te maken van een ruwe weg en voor sommige rammelaars voelen. Ratels zijn het resultaat van een versleten suspensie bus die moeten worden gewijzigd.
 9. Maak uw beslissing. Het maken van een beslissing over het kopen van een auto moet je volledige aandacht. U moet evalueren eventuele problemen met betrekking tot het voertuig dat u inspecteren. Enkele kleine problemen, zoals deuken en kleine roest kan zijn beheersbaar. Echter, indien het voertuig grote schade en aanzienlijk te duur, blijf zoeken. Probeer om te controleren zo veel voertuigen als je kan alvorens te beslissen.

Hoe maak je een gebruikte auto te kopen. Beslis welk type voertuig je wilt.
Hoe maak je een gebruikte auto te kopen. Beslis welk type voertuig je wilt.

Als je eenmaal hebt gevonden de gebruikte auto van uw dromen, ik wens u gelukkig rijden.