E2a

Hoe maak je een goede prijs te krijgen van auto - dealers

Het is onwaarschijnlijk dat iemand zou willen meer dan de werkelijke waarde van wat zij kopen betalen, en als we praten over een vrij grote investering, zoals een auto, weten hoe je een goede prijs te krijgen want het is een waardevolle ding om te weten . Dus hoe gaat men erin slagen om een ​​auto te kopen tegen een zeer redelijke prijs?

Doe je huiswerk. Wanneer je loopt in een autodealer, moet je bereid zijn met dergelijke informatie zoals welk merk, model en type auto dat u wilt en hoeveel het wordt doorgaans gewaardeerd tegen. Gebruik het internet, die een overvloed aan informatie over deze onderwerpen heeft.

Hoe maak je een goede prijs te krijgen van auto - dealers. Winkel rond voor de beste deal.
Hoe maak je een goede prijs te krijgen van auto - dealers. Winkel rond voor de beste deal.

Winkel rond voor de beste deal. Voordat u het huis verlaat, kunt u ervoor kiezen op te roepen verschillende auto dealers rond uw gebied, zodat u zich vertrouwd kunnen maken met de prijsvork en het model van de auto die u wilt. Je zou verbaasd zijn hoe veel verschil de prijs is op exact dezelfde auto tussen een dealer en een ander. Zodra u op de shortlist van de auto winkels die u wilt kijken naar, dan voel je vrij om ze te bezoeken en met een verkoper over de specificaties praten.

Weet dat een aantal verkoop psychologie

Weet dat een aantal verkoop psychologie. Dit is nagenoeg een survival vereiste tegenwoordig. Altijd op zijn hoede, en misschien penseel op de verbale en non-verbale tactieken die u kunnen helpen krijgen wat je wilt. Hier zijn enkele tips:

  • Laat over-enthousiasme niet tonen bij het zien van de auto die u wilt. U toont te veel vreugde over een auto, plotseling de verkoper heeft de winnende kaart. Hij weet dat hij niet al te veel van een poging over de verkoop, en dat hij heeft praktisch won u over naar het kopen van te maken. Onderhoud uw lagers, zelfs als je hebt gezien de auto van uw dromen, en beginnen de bespreking van de auto omstandigheden (dat wil zeggen, de kilometerstand, de leeftijd, en reparaties, vooral als je het kopen van het gebruikt) en de prijs op een intelligente manier. Met deze, sta je een betere kans om mee naar huis nemen uw droomauto en meer van uw geld, ook.
  • Praat het gesprek. Dit betekent simpelweg voelen dat voldoende auto lingo. Dit geeft de verkoper de perceptie dat je op de hoogte, dat je veel ervaring en contacten hebben binnen de auto-industrie en dat kon je waarschijnlijk de aankoop van de dezelfde auto ze je aanbieden tegen een lagere prijs op een andere plaats. Het is eigenlijk zoals het aanzetten van een waarschuwing signaal dat de verkoper denkt: "He, ze is een van ons. Ze weet als ik met een goede prijs of niet." Ja, alle dat alleen door het gebruik van de juiste terminologie. Met dat soort positieve perceptie voor u werkt, zou de verkoper hebben de neiging om meer van een poging om u te overtuigen om te kopen in hun winkel te maken, meestal resulterend in hen aanbieden om te verkopen tegen een lagere prijs.
  • Niet ronduit praten over prijzen. Als de verkoper u vraagt ​​meteen wat uw budget is, niet beantwoordt hem op dat punt. Een van de redenen hiervoor is dat als je eenmaal hebt ingesteld uw prijsklasse, zou je de neiging om er te komen te zitten krijgen en een lagere kans op het verwerven van een nog betere deal. Dit is vooral nadelig als je nog niet onderzocht het gangbare tarief voor het model dat u bekeek en je hebt zojuist geciteerde, zeg, een budget dat u gevestigd onvoorbereid.

Een betere techniek is om te vragen de verkoper hoeveel ze vragen voor de auto. Vergelijk dat met wat je hebt gevonden om de auto typische prijs, en met uw budget. Weet dat de meeste auto verkopers de echte auto waarde te verhogen met ongeveer 5€ -5€ duizend dollar voor hun opdracht. Met deze factoren in het achterhoofd, weet dan dat u meestal kunt voor ongeveer 5€ -2 duizend dollar onderhandelen af ​​te vragen van de auto prijs, het verlaten van de verkoper nog steeds met een bescheiden commissie.

Weet dat een aantal verkoop psychologie. Laat over-enthousiasme niet tonen bij het zien van de auto die u wilt.
Weet dat een aantal verkoop psychologie. Laat over-enthousiasme niet tonen bij het zien van de auto die u wilt.

Als u koopt gebruikt, ook rekening houden met de toestand van de auto. Als je een vriend die goed geïnformeerd over de technische aspecten van een auto, dan kunt u misschien breng haar mee zodat ze kon onderzoeken of de auto nog zou kunnen duren je een paar goede jaren of als je zou gewoon uiteindelijk de uitgaven een munt op reparaties . Dan praat je over de prijs.

Vergeet niet dat het kopen van een auto voorbereiding en doorzettingsvermogen van uw kant met zich meebrengt. Het gelukkige winkelen!