E2a

Hoe naar klassieke auto's te kopen

Eenieder die beweert gek op auto's zal waarschijnlijk overwegen de aanschaf van ten minste een klassieke auto in zijn leven. Het kopen van klassieke auto's kan lastig zijn, vooral als je niet bekend bent met de basis. Lees verder om te weten te komen over wat te overwegen voordat je koopt een klassieke auto.

  1. Identificeer als het voertuig van keuze is echt beschouwd als een klassieke auto. Tot nu toe zijn klassieke autoliefhebbers nog steeds debatteren over welke auto's te overwegen klassieke, vintage of antieke. Aangezien dit het geval is, dan moet je contact opnemen met een erkend klassieke auto clubs en hen vragen over deze zaak. Houd in gedachten dat je een fortuin te besteden aan de aankoop van dit voertuig, niet alleen voor de vervulling van het herstel, maar ook als een soort van investering. Je zou niet willen om uw middelen te zien in de afvoer alleen maar omdat je niet aan deze eerste stap te doen.
  2. Zorg ervoor dat de onderdelen nog beschikbaar zijn voor de klassieke auto van uw keuze. Met behulp van nieuw-en-klare auto-onderdelen verslaat het doel van het herstel van een klassieke auto. Zorg ervoor dat de onderdelen nog steeds zijn vervaardigd voor het merk en model van de klassieke auto die u van plan bent om te kopen. Bellen de fabrikant maar om zeker hierover.
  3. Bereid je voor op de enorme kosten van het herstellen van een klassieke auto. Zeker, de klassieke auto die je kan bekeek alleen de kosten, laten we zeggen, 750€. Helaas zijn de kosten niet ten einde. Het herstellen van een klassieke auto vergt niet alleen veel van de spier en geduld, maar liquide middelen, alsmede om te betalen voor onderdelen en relatief hogere autoverzekering premie.
  4. Voer deze stappen uit bij het controleren van de klassieke auto uit. Breng een pen en papier mee als u uw klassieke auto inspectie, zodat u kunt noteren notities wanneer dat nodig is. Ook, breng een rubberen magneet met u voor carrosserie inspectie. Vraag naar de service geschiedenis records en foto's voor en na reparatie van de klassieke auto. Gebruik een rubberen magneet om de conditie van de carrosserie van de klassieke auto's vast te stellen. Auto's die hebben meegemaakt wrakken in het verleden zullen de meeste kans hebben te veel vulmiddel dan metalen onderdelen. Als de auto is nog steeds, vraag dan naar de sleutels, zodat u kunt starten. Als u dit doet, zorg ervoor dat u controleren op vreemde geluiden die rem of motorsysteem problemen kunnen wijzen. Controleer ook de uitlaat om ervoor te zorgen dat er geen blauwe of zwarte rook komt uit als dit geeft duidelijk aan een gecompromitteerde machine. Run het voor een rit op een hobbelige weg om ervoor te zorgen de ophanging is nog steeds goed.

Hoe naar klassieke auto's te kopen. Identificeer als het voertuig van keuze is echt beschouwd als een klassieke auto.
Hoe naar klassieke auto's te kopen. Identificeer als het voertuig van keuze is echt beschouwd als een klassieke auto.

Voordat u vertrekt de partij, zorg ervoor dat u het Voertuig Identificatie Nummer (VIN) krijgen als u dit gebruiken om te kijken naar ongeval van de auto records. De meeste auto's die zijn vanaf 1925 vervaardigd door middel van de huidige zal vijf VIN stickers in de verschillende delen van de auto.