E2a

Hoe om te kiezen tussen huren of kopen van een auto

Het kopen van een nieuwe auto is een investering

Het kopen van een nieuwe auto is een investering. Als u wilt nieuwere automodellen rijden kiest autoleasing. Er zijn voor-en nadelen in het leasen of kopen van een auto, het hangt af van uw wensen en behoeften. De twee verschillende methoden van het hebben van een nieuwe auto zijn anders aangeduid in termen van eindresultaten, dagelijks gebruik, en geld. Hieronder vindt u tips over hoe om te kiezen tussen huren of kopen van een auto.

Hoe om te kiezen tussen huren of kopen van een auto. Uw handel cyclus geschiedenis is belangrijk.
Hoe om te kiezen tussen huren of kopen van een auto. Uw handel cyclus geschiedenis is belangrijk.

  • Uw handel cyclus geschiedenis is belangrijk. Er is een grote kans dat u uw volgende auto dezelfde lengte van de tijd bij te houden dat u uw laatste auto als je een goede conjuncturele geschiedenis. Koop een nieuwe auto als je een lange betalingstermijn als 5 jaar of langer, omdat de kosten te krijgen mindere per jaar. Als u wilt testen de nieuwste automodellen te rijden, dan is het goedkoper en gemakkelijker om een ​​auto te leasen in vergelijking dan de handel in en het kopen van auto's in om de twee tot drie jaar. Vraag uw accountant voor suggesties met betrekking tot fiscaal voordeel.
  • Schat de aanbetaling kosten bij het ​​kopen van een auto. Je moet je maandelijkse betalingen te bepalen. Geef nooit een aanbetaling in het kopen van lease-auto's, zodat u uw maandelijkse betaling te verlagen; betaalt enkel de exacte administratieve lasten.
  • Sommige huurcontracten kan u toestaan ​​om mindere maandelijkse kosten te betalen. Maar uw rekening zal elk jaar stijgen tijdens uw lange termijn beloning omdat je betaalt voor afschrijvingen.
  • Analyseer uw totale kosten voor het kopen van een auto. Maak een vergelijkende analyse van de voor-en nadelen tussen leasen en kopen van een auto. Bepaal welke kosteneffectief is, en wat past bij uw behoeften en situatie. Vergeet niet om alle mogelijke vergoedingen lijst voor het analyseren.
  • Uw keuzes, termen, en je koopintenties zijn belangrijk. Zij zijn belangrijke factoren om te begrijpen voordat u de auto aankoopbeslissingen. Er is niets mis om veel geld te besteden voor een auto als je het kunt veroorloven, het belangrijkste is dat je de auto te krijgen die u wilt in uw favoriete onderhandeling.
  • Overweeg leasen of kopen van een pre-owned auto om geld. Tweeedehands auto's zijn zeker goedkoper op te slaan, en u kunt pre-owned auto's te krijgen in goede staat.
  • Leasing helpt u goedkoop auto's kopen. Koop een auto die je kunt veroorloven. In de handel auto's, moet u ondersteunen uw resterende eigen vermogen, en ze gebruiken als aanbetaling bij het kopen van een nieuwe auto.
  • Bepaal uw verwachte aantal kilometers. Identificeer het in de komende 2 tot 3 jaar dat u uw auto te bezitten. Zorg ervoor dat uw verwachte kilometrage is bedacht in lease berekening. Vergeet niet dat de dealer niet kan aanvoeren met betrekking tot uw auto waarde en uw rechten op waarschijnlijke eigen vermogen als u uw lease wenden tot hem. Als uw auto is het eigen vermogen, dan kun je je geld als je wilt.
  • Ik nquire over uitbreiding van het servicecontract. Het is van vitaal belang als u van plan bent om een pre-owned auto te kopen, omdat de garantie kan worden verlopen of bijna verlopen.

Vergeet niet dat als je auto gestolen wordt en u niet in geslaagd om het te herstellen, dan bent u financieel aansprakelijk voor de resterende uw auto evenwicht en de resterende moeite waard als het gehuurde. Het aantal mensen dat koopt auto's gebruikt om zakelijke redenen wordt steeds hoger. Uw fiscale accountant kan u helpen de beste strategieën. Dealers bieden vaak prikkels of mindere ondertekening kosten.