E2a

Hoe om te winkelen voor auto's met de beste brandstof kilometerstand

Brandstofverbruik is hoeveel brandstof een auto nodig heeft om te rijden een bepaalde afstand. Een auto brandstofverbruik wordt berekend door de afstand in mijlen afgelegd door een auto door het aantal liter brandstof gebruikt om die afstand af. Hoe meer mijlen kan reizen met een gallon gas, des te beter, want het bespaart geld en tijd door te brengen bij te vullen de gastank van de auto. Hier is hoe om te winkelen voor auto's met de beste brandstofverbruik.

Hoe om te winkelen voor auto's met de beste brandstof kilometerstand. Controleer de sticker.
Hoe om te winkelen voor auto's met de beste brandstof kilometerstand. Controleer de sticker.

  1. Controleer de sticker. Elke auto die is te koop in Europa heeft een sticker op het venster, waardoor de auto biedt beschrijft. Opgenomen in de lijst van de informatie op deze sticker is zijn brandstofverbruik ratings, die werd berekend na test het besturen van de auto. Bij het selecteren van een auto, kijk naar de brandstof kilometerstand en vergelijken met andere auto's worden verkocht.
  2. Kies lichtgewicht auto's over zware degenen. Hoe zwaarder een auto is, hoe meer brandstof het gebruikt te lopen, dus hoe slechter de brandstofverbruik krijgt. Zoek uit hoeveel de auto's die u kiezen uit wegen en kies een lichtere auto. Als u een auto gekocht, doe er niet onnodig zware gewichten erop om haar brandstofverbruik te verbeteren.
  3. Koop hybride auto's. Dit zijn auto's, die speciaal zijn gemaakt om brandstof kilometers te verbeteren. Deze reist verder met dezelfde hoeveelheid brandstof auto's meestal doen. Hoewel deze zijn duur, is het de moeite waard omdat je grote brandstofbesparing hebben op de lange termijn.
  4. Vermijd het kopen van dakloos auto's. Rijden zonder het dak of met open ramen betekent voldoen grotere luchtweerstand, waardoor de auto vertraagt ​​en meer brandstof nodig is om het te laten gaan van een bepaalde afstand.
  5. Selecteer reguliere auto's, niet race auto's. Hoe sneller je rijdt, hoe meer brandstof je nodig hebt. Vermijd het kopen van auto's die snel als je wilt om een ​​grotere brandstofbesparing hebben. Als u rijdt een gewone auto, weerstaan ​​aan de drang om de snelheid aan uw brandstofbesparing te verhogen.
  6. Hier krijg je een auto met een goede kwaliteit banden. Hier krijg je een auto met een hoge kwaliteit banden die goed zijn opgepompt. Onvoldoende opgepompte banden hebben een auto gaan langzamer en meer brandstof om naar de plaats van bestemming, waardoor auto's met de juiste opgepompte banden maakt gebruik van brandstof efficiënt.
  7. Ga naar websites auto fabrikant. Websites verkopen van auto's hebben auto's kilometers opgenomen op de lijst van beschrijvingen van de auto's worden verkocht. Kies uit verschillende auto's, en ga naar de websites van de verschillende autofabrikanten om de auto te kiezen met de beste brandstof gemiddelde.
  8. Bezoek brandstofverbruik websites. fueleconomy.gov is een website die u toelaat om te vergelijken de brandstof gemiddelde van de verschillende auto's. Selecteer de auto's die je wilt door te klikken op de opties en vergelijk de auto's 'kilometers met elkaar.

Het kopen van een auto met de beste brandstof kilometerstand gaat het om onderzoek en gezond verstand. Bij de keuze van een auto, rekening met factoren zoals wat je gaat om de auto te gebruiken voor, uw rijgedrag, hoeveel passagiers kan vervoeren, en functies die u wilt hebben. Deze factoren bepalen de brandstof-efficiënte auto die u kiest.