E2a

Hoe om vragen te stellen bij het kopen van een gebruikte auto

Geloof me, het is niet gemakkelijke taak als het gaat om het kennen van alle juiste vragen te stellen over het voertuig dat u denkt over de aanschaf. Om u te helpen, laten we gaan door een aantal vragen kun je de verkoper en een aantal dingen in gedachten te houden vragen.

Stap 1

Hoe om vragen te stellen bij het kopen van een gebruikte auto. Vragen te stellen voordat het plannen van een in-persoon vergadering.
Hoe om vragen te stellen bij het kopen van een gebruikte auto. Vragen te stellen voordat het plannen van een in-persoon vergadering.

Vragen te stellen voordat het plannen van een in-persoon vergadering. Zodra u een voertuig je misschien graag willen kopen gevonden, zijn er een aantal prejudiciële vragen kunt u vragen via de telefoon of via e-mail die u zullen helpen beslissen of het de moeite waard is om nog te gaan en ernaar te kijken.

 • "Heb je de sleutels en de titel?"
 • "Is de titel op uw naam?"
 • "Is het voertuig doorgereden? Zal het maakt het naar de plaats waar ik woon? Of zal het nodig hebben om te worden gesleept?"
 • Als het voertuig niet in gereden, "Wat is er nodig om het voertuig te krijgen weer te lopen?"
 • "Is het lekken van vloeistoffen? Olie, transmissie vloeistof, koelvloeistof, remvloeistof?"
 • "Alle lichten en richtingaanwijzers goed werken?"
 • "Zijn er grote mechanische problemen die u weet van?"
 • "Wanneer zal het voertuig beschikbaar zijn voor verkoop?"

Deze vragen zullen u helpen beoordelen van de waarde van uit te gaan om het te zien en u helpen beslissen welke vragen naar de volgende vragen. Het is ook nuttig om te weten wat vloeistoffen het voertuig kunnen lekken, zodat u kan brengen wat met u om het te krijgen naar huis.

Stap 2

In personen vragen te beginnen. Als je hebt besloten dat u wilt de reis verder naar het nieuwe voertuig zien, dan verder te gaan met mij naar een andere set van vragen die u zullen helpen om uw toekomstige road machine te leren kennen.

In personen vragen te beginnen. Final gedetailleerde vragen.
In personen vragen te beginnen. Final gedetailleerde vragen.

Veel van deze vragen zal uit het werk van de vragen die u gesteld via de telefoon, maar ook lood in andere vragen die u zou willen naar de volgende vragen.

 • "Hoe oud is de accu?" Een batterij meer dan 3 jaar oud vervangen dient te worden, en soms zelfs jonger batterijen moeten worden vervangen als ze zijn meer dan 5 keer jump-start.
 • "Hoe oud is de starter? Hoe oud is de dynamo?" Dit zijn twee zeer belangrijke onderdelen van uw startsysteem, en gaan hand in hand met de batterij. Zorg ervoor dat u weet of ze moeten ofwel worden nu, of al snel vervangen. Dit bespaart u de tijd van het kopen van een voertuig dat nu loopt, maar kan niet uitgevoerd nadat u het huis.
 • "Wanneer is de laatste keer dat onderhoud of tune-up reparaties zijn verricht?" Dit kan onder meer zaken als bougies, tandriemen, geribde riemen, olie verversen, transmissie filter verandert, brandstoffilter veranderingen, thermostaten, remmen en dingen van die natuur. Toen hem werd gevraagd deze vragen, over het algemeen een verkoper zal u vertellen wat de meest recente werk is dat gedaan is. Als ze geen lijst veel van deze dingen, kunt u markeren ze op als 'moet worden vervangen zodra' of u kunt vragen voor specifieke informatie. De meeste verkopers zullen niet weten of ze niet iets veranderd terwijl ze eigenaar van het voertuig.
 • Als het lekken van vloeistoffen, "Hoe vaak heb je te vullen van de vloeistof?" En "Wanneer is de laatste keer had een olie en filter vervangen?"
 • "Hoe is de overdracht? Is is verschuiving soepel? Wanneer is de laatste keer was het onderhouden? Is het ooit is herbouwd of vervangen? Eventuele problemen met de transmissie dat je weet van?" Dit is een heel erg belangrijke vraag. Je kon de hele dag door te brengen het vinden van de motor is prima, maar op de weg van de transmissie geeft uit (of valt uit) en u blijven zitten met geen geld en een junk auto. Vraag naar de tranny!
 • "Zou u mij toe om een proefrit te nemen?" Het is ook heel belangrijk om de auto te nemen voor een korte proefrit. Dit is meer dan acceptabel bij een dealer, maar private partij verkopers misschien niet verwacht. Als ze eerlijk zijn, of ze het echt niet weten het heeft alle belangrijke vraagstukken, zullen ze u een proefrit het. Als ze zich schuil dat de voorwielophanging los is en kan uit elkaar vallen op de weg, of ze weten dat de transmissie is problemen hebben, zij het meest waarschijnlijk zullen vermijden dat je die proefrit.
 • "Heeft u een ontvangstbewijzen Fromm recente reparaties of onderhoud?" Dit is handig, zodat je niet alleen het bewijs van reparaties, maar ook zodat u kunt het telefoonnummer moet de monteur die het laatst gewerkt aan het voertuig contacteren en hen vragen hun advies van het, of gewoon om te kunnen noemen ze in het geval van toekomstige problemen.
 • "Zou u mij toe om een monteur naar een vooraf buy inspectie breng?" Dit kan bijna de verkoper soms schrikken, dus probeer alleen te gebruiken als je denkt dat ze zouden kunnen worden met betrekking tot een grote mechanische probleem.
 • "Wat is de beste deal ik kan krijgen om dit voertuig uit handen nemen op dit moment?" Deze uitspraak benadrukt niet alleen het feit dat je doet hun een plezier, maar het zal ook die lage prijs van hen. Zorg ervoor dat u contant geld op je!

Stap 3

Final gedetailleerde vragen. Nu dat u zijn gegaan over een aantal prejudiciële vragen te stellen en sprak over een aantal vragen te stellen terwijl u kijken naar uw toekomstige auto, laten we eens kijken wat gedetailleerde vragen die je kunt stellen om ervoor te zorgen dat je waarde om uit uw dollar.

 • "Hoe oud zijn de banden?" Zelfs als ze niet echt weten, of je vergeet te vragen, dan kunt u altijd contact op met een cent. Goede loopvlak moet betrekking hebben op ten minste de helft van de penny op een kleine auto, en het grootste deel van de penny op iets groter.
 • "Bent u de eerste eigenaar van het voertuig?" Dit zal u vertellen hoe vaak dit voertuig is al gepasseerd.
 • "Hoeveel mijl op de auto?" Dit is er een die is goed om te vragen, maar zal niemand kwaad als je zelf controleren terwijl je er naar te kijken. Een hoge kilometers voertuig kan betekenen meer onderhoud vaker, en soms kan spellen problemen komen als het niet is goed verzorgd door zijn jaren.
 • "Kan ik de kofferbak?" Deze vraag is belangrijk voor sommigen, terwijl anderen niet echt zorgen over de stam. Het is altijd verstandig om het te controleren om ervoor te zorgen dat ze niet verkopen je een auto met hun rotzooi in de rug, en ook om te zien of de stam lekken op alle, of de bedrading moet worden vervangen. Dit zal u ook vertellen als het de kofferbak ruimte die u nodig hebt of wilt.
 • "Bent u bereid om te ruilen voor iets?" Dit kan een gedeeltelijke trades voor geld en een bepaald item op te nemen. Dit is een extra vraag voor degenen onder ons op zoek naar een paar dollar besparen en om misschien te ontdoen van iets wat we niet gebruiken voor iets wat we nodig hebben. Het is ook gewoon leuk om te weten.


Nou, er even uit en maak kennis met vragen! Al duurt het is vertrouwen en een goedmoedig houding. Ga niet in de situatie verwacht een citroen, maar koop het niet te denken dat je goud ofwel krijgt. Wees beleefd en de meeste kopers zal beantwoorden alle vragen die je hebt.

De Magick Groene Fee ....