E2a

Hoe snel een auto verkopen

Dus je moet uw gebruikte auto te verkopen

Dus je moet uw gebruikte auto te verkopen, en het moet snel gaan! U kunt verkopen van een auto in een week of minder als je de juiste stappen. Als iemand is op zoek naar uw auto, wat voor dingen je denkt dat ze gaan willen zien? Compleet service records? Schone stoelen en vloer? Verwachten.

Hoe snel een auto verkopen. Meest gebruikte auto kopers op zoek bent naar een redelijk geprijsde auto die in goede mechanische staat.
Hoe snel een auto verkopen. Meest gebruikte auto kopers op zoek bent naar een redelijk geprijsde auto die in goede mechanische staat.

 1. Meest gebruikte auto kopers op zoek bent naar een redelijk geprijsde auto die in goede mechanische staat. Omdat ze niet echt kijken in de delen van de motor, de meeste mensen vertrouwen op andere indicatoren om hen te vertellen wat voor soort toestand van de auto is inch Ze ziet er misschien voor vloeistof lekken onder de auto, tekenen dat je niet hebt bijgehouden met eenvoudige auto-onderhoud . Ze zullen waarschijnlijk ook controleer de vloeistof niveaus - met name het oliepeil. Maar ze zullen ook zien hoe goed het interieur is verzorgd en conclusies te trekken over de manier waarop de hele auto wordt verzorgd op basis van de toestand van gemakkelijk geëvalueerd onderdelen - zoals de vloer en stoelen. Dus, als er een stap die je niet wilt voor alle snelkoppelingen nemen, het is de voorbereiding. Je moet de auto schoon te maken showroom staat, anders zul je worden kost je geld.
 2. Dealers

  Tweedehands auto dealers misschien bereid om u contant geld voor uw auto, maar het is waarschijnlijk niet van plan om de beste deal die je kunt krijgen. Als je in een grote haast, bel een paar dealers en vragen of ze geïnteresseerd zijn in het maken van een bod op uw auto. Niet van plan op het verkrijgen van grote waarde voor de auto, maar dit kan de snelste manier om een ​​auto te lossen zijn.

 3. Als de prijs goed is ...

  Overpriced auto's niet verkopen zeer goed op alle. Als u wilt dat de de volledige boekwaarde voor uw auto te krijgen, kan het langer duren dan je je kunt veroorloven, dus plan op de prijsstelling van de auto ten minste 10% onder de waarde. Gebruik Kelleybluebook en Edmunds om een benaderende waarde voor uw auto bepalen. Een andere goede website is Nadaguides .

 4. Advertentie-

  Dus je moet uw gebruikte auto te verkopen. Als de prijs goed is ..
  Dus je moet uw gebruikte auto te verkopen. Als de prijs goed is ..

  Even belangrijk als de prijs is waar je reclame voor uw auto. Als je gaat te snel verkopen, moet u een geïnteresseerde koper snel te bereiken, dus je moet alles wat je kunt doen om snel te bereiken zoveel mogelijk potentiële kopers possible.You hebben verschillende keuzes.

  Ten eerste, adverteren de auto in een gratis lokale publicaties. Veel steden hebben gratis of tegen lage kosten advertentie tijdschriften die een goedkope manier om een ​​hoop potentiële kopers te bereiken bieden. Ook, neem even de tijd om een advertentie te maken op een gratis online advertentie site, zoals Craigslist .

  De lokale krant zou uw volgende beste optie. Adverteer je auto voor een weekend, en je zou in staat zijn om een ​​zeer geïnteresseerde koper te bereiken.

 5. Plaats een "te koop" bord in een van de ramen van uw auto. Vergeet niet uw vraagprijs lijst en of je bereid bent om andere aanbiedingen te accepteren. En natuurlijk, zette het telefoonnummer van een telefoon die je eigenlijk antwoorden; veel mensen de voorkeur om te spreken met een persoon in plaats van een bericht achterlaten.
 6. Als al het andere faalt, wilt u misschien overwegen het aanbieden van uw auto op eBay. U kunt een no-reserve veiling om de auto te verkopen voor welke prijs de eBay-markt denkt dat het de moeite waard. Als je geluk hebt, krijg je 100% van de waarde van de auto. Anders zou je alleen maar 50% van zijn waarde. Het is allemaal echt afhankelijk van hoe goed je verkoopt de auto, en hoe de markt ziet de waarde ervan.