E2a

Nieuwe auto kopen tips: Hoe maak je een nieuwe auto te kopen

Tips voor autodealers, het nemen van een auto voor een proefrit, prijzen van nieuwe auto en nog veel meer!

Twee van de grootste aankopen die u zal maken bent uw huis en uw auto. Een gemiddeld persoon heeft een groot aantal auto's in een mensenleven. Als gevolg hiervan kan het zenuwslopend wanneer het tijd is om te gaan winkelen voor een nieuwe. De meeste mensen zijn geïntimideerd door de verkopers en zijn klaar om te worden opgelicht het moment dat ze door de deur. Dit betekent echter niet zo te zijn voor u, vooral als je voorbereid.

Nieuwe auto kopen tips: hoe maak je een nieuwe auto te kopen. De prijs is belangrijk.
Nieuwe auto kopen tips: hoe maak je een nieuwe auto te kopen. De prijs is belangrijk.

Met een beetje denkwerk en onderzoek, kunt u een wandeling in de dealer met alle kennis die je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Als u over de middelen en de vastberadenheid om uw wens te maken voor een bepaalde auto een realiteit, dan kun je naar huis rijden in deze gloednieuwe auto.

Of u nu op zoek bent naar uw droom auto of iets dat je zal van punt A naar B, de volgende tips fungeren als een gids die u zullen helpen om uw wensen te verwezenlijken. Hier is hoe om te kopen een nieuwe auto.

 1. Doe onderzoek - Voordat u zelfs overwegen stappen op een auto veel, moet je je huiswerk doen. Kijk naar merken en modellen van auto's op het internet. Dit zal u toelaten om uit te vinden elementaire prijzen van nieuwe auto en wat voor soort auto's zullen uw wensen te zien. Hoewel het niet aan te raden dat u uw zinnen gezet op slechts een specifiek model, weten wat je wilt gaat maken je tijd bij de dealer gaan veel soepeler. Het zal moeilijker voor een verkoper om uw tijd te verspillen of om te profiteren van je als je weet wat voor auto je kunt kopen voor uw budget. Bovendien, als je weet wat je wilt, wanneer je in, bent u niet van plan om te voelen gehaast en niemand zal in staat zijn om je druk te zetten om iets wat je niet wilt of niet kan veroorloven te kopen.
 2. De prijs is belangrijk - Het kennen van de producent de prijs van de auto's je geïnteresseerd bent in is goed, maar de meeste dealers rekenen prijzen boven deze. Anders zouden ze niet het maken van geld. Om deze reden moet u overwegen het controleren van zoveel mogelijk lokale dealers als je kunt vinden op het internet. Dit zal u toelaten om hun voorraad te zien, uit te vinden van de functies en modelnummers van auto's je zou willen, en om de prijzen te zien. Prijs gaat worden een van de belangrijkste factoren in het kopen van een nieuwe auto, dus je zult willen ervoor zorgen dat u alles wat je kunt doen om de laagste beschikbare optie te beveiligen.
 3. Werken met een dealer - Als je eenmaal weet wat je wilt en je hebt geplukt een dealer, is het tijd om te werken met een vertegenwoordiger van uw nieuwe auto te kopen. De vertegenwoordiger zal u tonen de auto's, uitvoeren van uw krediet voor de lening, en doen alle bijbehorende papierwerk. Wees zo mooi als je kunt om de auto dealers, want je gaat te hebben om te werken met hen, of iemand als zij, totdat alles in orde is.
 4. De vertegenwoordiger moet in staat zijn om u een of alle van de auto's weer te geven op het perceel dat u geïnteresseerd bent in de aankoop. Bovendien moeten autodealers in staat om uw auto te nemen op een proefrit en eventuele vragen die u zou kunnen hebben over wat er gebeurt. Zolang je je huiswerk gedaan je moet wel goed. Het is veel moeilijker om te profiteren van een persoon die goed op de hoogte en kennis op het gebied.

  Tips voor autodealers, het nemen van een auto voor een proefrit, prijzen van nieuwe auto en nog veel meer! Werken met een dealer.
  Tips voor autodealers, het nemen van een auto voor een proefrit, prijzen van nieuwe auto en nog veel meer! Werken met een dealer.

 5. Ga op een proefrit - Je moet een auto nooit kopen zonder rijden voor het eerst. Het is belangrijk dat je weet hoe het omgaat en of u vertrouwd bent het aandrijven van een auto meer dan een andere op de kavel. Kies een paar van uw favoriete modellen en vragen of je kunt testen rijden ze. Zelfs als je alleen gaat om de hoek, moet u in staat om te vertellen hoe soepel het loopt en hoe makkelijk het is voor u te behandelen het voertuig. Al deze dingen moeten een rol spelen in wat voor auto je gaat kopen.
 6. Bereid je voor om te onderhandelen - Alleen maar omdat een dealer een beursgenoteerde bepaalde prijs heeft, maar dat betekent niet dat je moet die prijs te betalen. Als u ervoor kiest om uit te lopen van een bepaalde dealer, zullen ze goed van bewust dat je in staat bent om te gaan naar een andere dealer en geef ze al je geld. Een goede dealer zal doen wat ze kunnen om te voorkomen dat dit gebeurt.
 7. Je eerste offerte moet iets minder dan je bereid bent om te betalen, maar nog steeds binnen het domein van de rede. Dit betekent dat als ze accepteren je eerste aanbod (meestal doen ze niet), heb je meer geld dan je had gehoopt. Natuurlijk, als ze niet aanvaarden uw eerste offerte, kunt u nog steeds tegen een ander aanbod dichter bij wat je bereid bent te betalen. De kans is groot, zal de deal worden genomen en de nieuwe auto zal de jouwe.

  Als vuistregel geldt, probeer dan niet om een ​​prijs af te onderhandelen over meer dan 20%. Dit is meestal de dealer's cut van de winst en is noodzakelijk om hun bedrijf te behouden. Toch hebben veel dealers is bekend dat tussen de 10-15% afscheren van de prijs van een nieuwe auto. Als om wat voor reden dan ook de dealer niet bereid is om te onderhandelen, moet je hen bedanken voor hun tijd, en vervolgens hen te informeren dat u zal worden over te gaan tot een andere dealer. De kans is groot, zullen ze stoppen met u en bieden een lagere prijs, dat is meer geschikt is voor uw smaak en budget.

 8. Vul al het papierwerk - Als u probeert te bereiken een eerlijke prijs voor uw toekomstige nieuwe auto, is het tijd om alle kredietinformatie doorverbonden. Dit is wanneer u uw aanbetaling te betalen, als je die hebt, en zal leren over de rente, betalingsmogelijkheden en de voorwaarden van uw toekomstige auto lening. Zoals het invullen van het papierwerk worden goedgekeurd, en voordat het papierwerk is afgerond, moet u alle vragen die u heeft over de lening of de rest van het koopproces.
 9. U moet verzekering te verkrijgen voor het voertuig, als u dat nog niet gedaan, en de overdracht van uw platen ook. Je kunt dit door middel van een lokale autoverzekering bureau en door de Department of Motor Vehicles.

 10. Rij met je auto naar huis - Zodra u een prijs vast te stellen en ondertekend de lening, bent u klaar om af te rijden in de zonsondergang in uw nieuwe auto. Zolang je bereid bent wanneer u een bezoek aan een dealer, zal u worden geplaatst met de beste van hen om een ​​deal in tegenstelling tot alle andere die je zou vinden te krijgen.

Het kopen van een nieuwe auto kan een fluitje van een cent met deze nieuwe auto kopen tips zijn. Met een beetje hard werken, wat onderzoek, en de tijd om een ​​proefrit sommige auto's, zult u in staat zijn om een ​​auto die is de beste keuze voor u en uw bankafschriften te vinden.