E2a

Auto leningen: het vinden van de laagste rente

De economie slippen tot stilstand laatste tijd, en dus aankopen zijn beperkt tot een paar benodigdheden. Toch zijn veel mensen maken van de gelegenheid om hun auto's te kopen, omdat de regering zijn het geven van aankoop prikkels. De beste en eenvoudigste manier om de laagste rente te krijgen voor uw auto leningen is om te gaan om te vragen voor een offerte van verschillende dealers, maar voordat u aan boord voor deze lening-jacht, er zijn dingen die je moet eerst kijken.

  1. Ken uw credit rating. Een item van het hefboomeffect die u kunt gebruiken bij het onderhandelen voor een lage rente is door te weten uw credit score. Als uw credit score is aanzienlijk gunstiger, kunt u onderhandelen voor een lagere gegeven rentepercentage dat u een gerenommeerde credit rating hebben. Zorg ervoor dat u uw credit rating te krijgen voordat je naar een dealer, niet na.
  2. Beveilig financiering. Als u auto financiering te krijgen voordat je naar de dealer voor een auto-lening, dan krijgen. U krijgt belangrijke terrein bij het onderhandelen voor een lagere rente als je voldoende contant geld bij de hand voor de aankoop.
  3. Lees kranten. Soms instellingen bieden zeer lage rente en kies om te adverteren in kranten. Verzamel monsters van deze advertenties zodat u kunt vergelijken ze later. Soms vind je ook reclame voor een hypothecaire lening of een persoonlijke lening, die nuttig kan zijn in de toekomst.
  4. Verzamel flyers. Wanneer u naar het winkelcentrum, veel lening agentschappen uitdelen flyers voor hun auto lening promo's. Probeer een paar van deze flyers om te zien welke u kan bieden de laagste rentevoet mogelijk voor uw auto lening.
  5. Ken de huidige prime rente. De federale overheid stelt de basisrentevoet, en het in principe voorspelt het gaat rentetarieven voor alle financiële instellingen. Hoe lager de belangrijkste rente, hoe meer je kunt onderhandelen voor een kleinere rente met uw dealer.
  6. Bezoek verschillende banken. Banken bieden ook auto leningen voor hen die dit nodig financiële hulp bij de aankoop van hun auto's. Bezoek een aantal banken hun tarieven gaan weten auto lening, en ontdek hoe je kunt bereiken de laagste rente mogelijk. Soms banken bieden ook lening calculator diensten om de details van uw betalingen uit te leggen.
  7. Kijk voor onafhankelijke kredietverstrekkers. Er zijn onafhankelijke kredietverstrekkers die er zijn wiens enige doel is om uit te geven autoleningen aan potentiële autokopers. Probeer en kijk voor deze inrichtingen, omdat ze soms de beste waarde voor uw leningen te geven.
Auto leningen: het vinden van de laagste rente. Beveilig financiering.
Auto leningen: het vinden van de laagste rente. Beveilig financiering.

Zorg ervoor dat u overtuigende en meeslepende woorden gebruiken om te onderhandelen voor een lagere rente voor uw auto lening. Maar vergeet niet te opdringerig, want u kunt omhoog beëindigen het uitschakelen van de kredietgever. Zorg er ook voor om krediet problemen op te lossen voordat ze in een deal, anders kun je gewoon eindigen met een hogere rente. Toch een van de beste methodes om uw auto te kopen zonder uitdelen een hoop geld is om te sparen voor het en van uw fondsen te betalen.