E2a

Hoe kunt u uw autoverzekering te verminderen na een ticket

Auto verzekering is duur op zijn eigen. Maar als je een kaartje, uw autoverzekering tarieven kunnen omhoogschieten. Als u op zoek bent naar een manier om uw autoverzekering te verminderen na een ticket als volgt te werk.

Stap 1

Hoe kunt u uw autoverzekering te verminderen na een ticket. Vecht tegen de ticket.
Hoe kunt u uw autoverzekering te verminderen na een ticket. Vecht tegen de ticket.

Vecht tegen de ticket. Als u ten onrechte beschuldigd en ticket, niet het ticket te betalen. In plaats daarvan, naar de rechter en proberen om het ticket ingetrokken. Dit zal herstellen van uw goede rij-record en uw verzekeringsmaatschappij kan terug lager uw kosten voor uw pre-ticket kost.

Stap 2

Verhoog uw eigen risico. Hoewel het niet ideaal is, kunt u uw auto verzekering te verminderen na een ticket door het verhogen van uw aftrekbaar. Helaas betekent dit dat in het geval van een ongeluk, je bent op de haak voor meer geld. Maar het kan de moeite waard zijn is dat je op een andere manier een veilige chauffeur. Het opslaan van een paar dollar per maand in lagere verzekeringspremies kan de moeite waard de extra kosten van een hoger eigen risico.

Stap 3

Elimineer uitgebreide en botsing dekking op oudere auto's. Soms hebben mensen meer te betalen voor de verzekering dan wat hun auto waard zijn! Als uw eigen risico hoger is dan de waarde van uw auto, kunt u overwegen het verwijderen van een botsing van uw verzekering. In het geval van een ongeval, wordt u niet verzekerd. Maar, zult u niet op de haak voor een aftrekbaar. Je kunt dat geld in de richting van een nieuw voertuig.

Stap 4

Verhoog uw eigen risico. Elimineer uitgebreide en botsing dekking op oudere auto's.
Verhoog uw eigen risico. Elimineer uitgebreide en botsing dekking op oudere auto's.

Laat een beleid per huishouden. De meeste auto verzekeringsmaatschappijen bieden een korting voor meerdere auto beleid. Zet alle auto's en auto's in uw huishouden op dezelfde autoverzekering, en je bespaart ongeveer 20% op uw maandelijkse kosten. Bovendien krijgt uw huis verzekering door dezelfde verzekeringsmaatschappij, en u zult uw autoverzekering nog verder te reduceren.

Stap 5

Rij minder. U kunt verminderen uw autoverzekering na een ticket door het veranderen van uw rijgedrag. In het bijzonder, zich aansluiten bij een carpool. Wanneer u voor het eerst aangemeld voor de dekking met uw verzekeringsmaatschappij, werd je gevraagd hoe ver je rijdt elke dag werken. Als je kunt vertellen verzekeringsmaatschappij dat u niet langer rijden om elke dag te werken, of dat u dat doet zeer zelden, kunt u uw auto verzekering waarschijnlijk verminderen door meerdere dollars per maand.

Stap 6

Rij voorzichtig. Natuurlijk, de beste manier om uw autoverzekering te verminderen na een ticket is om veilig te rijden en krijgen geen meer kaarten! Aan de regels van de weg door het dragen van een veiligheidsgordel, het rijden van de maximumsnelheid, en blijven gericht op het rijden. Uiteindelijk moet je goed gedrag verdien je een aantal lagere verzekeringspremies. En als dat niet het geval, rond overwegen winkelen. Auto verzekering is een concurrerende industrie en er zal waarschijnlijk een derde instantie die bereid is om u te helpen uw autoverzekering te verminderen na een ticket.