E2a

Hoe kan ik new york auto insurance kopen

Als chauffeur in New York, bent u verplicht om verzekering te dragen op uw voertuig. Hier is wat je moet weten om te kopen auto verzekering in de staat New York .

Stap 1

Kijk voor de beste beleid. Toen het tijd voor u om autoverzekering te kopen in New York, een slimme consument en op zoek naar een deal komt. Door te bellen rond om 3 of 4 verschillende geregistreerde auto verzekeringsmaatschappijen in uw omgeving, krijg je een paar verschillende citaten, dat geeft je de mogelijkheid om de beste deal kiezen op dekking. Als je niet weet waar te beginnen op zoek naar auto verzekering bedrijven om contact op te nemen voor offertes, op zoek naar advertenties in uw lokale krant of het telefoonboek. U kunt ook kijken online op sites zoals http://www.allstate.com/ of http://www.statefarm.com/ .

Hoe kan ik new york auto insurance kopen. Kijk voor de beste beleid.
Hoe kan ik new york auto insurance kopen. Kijk voor de beste beleid.

In New York, kunt u verwachten om rond 825€ per jaar betalen voor autoverzekering.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw beleid voldoet aan de eisen. Zoals bij de meeste staten in de VS, uw auto verzekering moet aan bepaalde dekking van aansprakelijkheidsrisico's te voldoen. Je zult op z'n minst 18.660€ voor alleenstaande lichamelijk letsel of zelfs de dood, 37.320€ voor alle lichamelijk letsel of de dood, en 7470€ voor de materiële schade.

Bovendien is de staat New York vereist dat u een extra 18.660€ / 37320€ voor onverzekerde / onderverzekerd automobilisten dekking en 37320€ voor persoonlijk letsel bescherming (PIP) te dragen. Deze minimale dekking bedragen zijn vereist voor alle bestuurders in New York, geen uitzondering.

Zorg ervoor dat uw beleid voldoet aan de eisen. U mag drivers van uw beleid uit te sluiten.
Zorg ervoor dat uw beleid voldoet aan de eisen. U mag drivers van uw beleid uit te sluiten.

New York is een 'No Fault' staat, wat betekent dat ongeacht wiens schuld het ongeval was, verzekeringsmaatschappijen hun eigen chauffeurs te dekken. Het is illegaal om zonder verzekering te rijden om deze reden en anderen. Als je betrapt zonder adequate of up-to-date autoverzekering in New York, je gezicht boetes, verlies van het voertuig en registratie, en rijontzegging.

Stap 3

U mag drivers van uw beleid uit te sluiten. New York wetgeving voorziet in de uitsluiting van de bestuurders in uw huishouden van uw verzekering. Natuurlijk zal deze namen worden vermeld in de 'uitsluitingen' sectie in uw beleid, samen met alle van de mogelijke redenen of omstandigheden die uw verzekeringsmaatschappij kon krijgen van het betalen voor beweringen van deze chauffeurs. Zorg ervoor dat u de gegevens van uw polis weten voordat u ermee instemmen dat iemand om uw voertuig te besturen dat niet wordt gedekt op uw auto verzekering.

Stap 4

Begrijp hoe uw premie wordt bepaald. Omdat elke bestuurder is uniek in New York, elke verzekering premie zal net zo goed. Dit komt omdat uw tarief wordt bepaald door verschillende persoonlijke factoren. De verzekeringsmaatschappij zal een credit check op u om uw 'verzekeringsrisico' te bepalen. Ze zullen ook kijken naar je leeftijd, geslacht, locatie, voorbij rij-geschiedenis, en in het verleden verzekering om zowel het beleid premies en dekking zullen bieden aan u te bepalen. Als u kunt uw credit score hoog en je hebt een goede rij-geschiedenis, moet u in staat zijn om een redelijke auto verzekering te kopen in New York.