E2a

Hoe te alabama auto verzekering kopen

Als je een auto hebt in Alabama, dan zul je autoverzekering nodig. Hier is wat je moet weten om Alabama autoverzekering te kopen.

Stap 1

Hoe te alabama auto verzekering kopen. Zoek naar een goede deal.
Hoe te alabama auto verzekering kopen. Zoek naar een goede deal.

Zoek naar een goede deal. Auto verzekering in Alabama hoeft niet kost je een fortuin. Zorg ervoor dat je rond te kijken en te vergelijken voordat u besluit op een beleid. Hier zijn enkele links om te controleren bij het kopen van auto insurance in Alabama:

Stap 2

U moet de minimale autoverzekering eisen te voldoen. De staat Alabama vereist dat elke auto of chauffeur worden verzekerd met een soort van aansprakelijkheidsverzekering of hebben een soort van alternatieve dekking (zoals een motorvoertuig obligatie, of een contante borg). Dekking van aansprakelijkheidsrisico's moet ten minste 18.660€ voor alleenstaande lichamelijk letsel, 37320€ voor alle verwondingen en 18660€ voor materiële schade als gevolg van het ongeval. Als je gaat om een motorvoertuig Bond te krijgen, dient te worden ingediend door de Department of Motor Belastingdienst Vehicle Division. Voor een storting van contant geld, moet u een storting van minstens 37.320€ te verlaten met de Alabama State penningmeester. Elk van deze drie opties kunt u voldoen aan de minimale autoverzekering eisen in Alabama.

Stap 3

U moet een bewijs van verzekering te dragen. Wanneer u autoverzekering koopt in Alabama, moet je bereid zijn om het bewijs van te laten zien op elk gewenst moment. Dat is waarom je moet een kopie van uw verzekering, borg of pand gegevens in uw auto te allen tijde. In het geval van een ongeval, zal u gevraagd worden om uw bewijs van verzekering aan de autoriteiten (of riskeer je een fikse boete) te tonen.

Stap 4

U moet de minimale autoverzekering eisen te voldoen. U moet een bewijs van verzekering te dragen.
U moet de minimale autoverzekering eisen te voldoen. U moet een bewijs van verzekering te dragen.

Elke bestuurder moet verzekerd zijn. In Alabama, moet je autoverzekering te kopen voor iedere bestuurder in een huishouden. Dat betekent dat iedereen die gaat achter het stuur van een voertuig dient te beschikken over een soort van dekking van aansprakelijkheidsrisico's. En zeker niet om uw verzekering vervallen te laten. Als je betrapt rijden met verlopen verzekeringen, ben je echt rijden zonder verzekering. En of het nu een bekeuring of een botsing, met geen verzekering betekent een boete van maximaal 375€ en onmiddellijke stopzetting van uw licentie.

Je moet ook weten dat voordat je autoverzekering te kopen in Alabama, de verzekeringsmaatschappijen zal een credit-check doen op uw persoonlijke krediet geschiedenis. Als je hebt gebreke leningen of betalingen in het verleden, kunt u problemen hebben worden goedgekeurd Alabama autoverzekering te kopen. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen bereid zijn om u te autoverzekering te kopen van hen, maar je zult moeten om het hele jaar premie betalen up front voor u zal worden gegeven verzekering op uw auto. Als je hebt een goede credit score van het betalen van uw rekeningen op tijd, moet je worden gegeven beter auto verzekering prijzen in Alabama.

Stap 5

Wat te verwachten na de aankoop Alabama autoverzekering . Het kost een gemiddelde van ongeveer 525€ voor een voertuig in Alabama te verzekeren voor een jaar. Zodra u een auto verzekering te kopen in de staat Alabama, bent u wettelijk verzekerd te rijden. Alabama is een Tort staat, wat betekent dat als je in een at-fout ongeval, bent u verantwoordelijk voor het betalen van de medische rekeningen van je slachtoffers, samen met eventuele andere daarmee verband houdende vergoedingen zoals pijn, lijden en verloren loon. Dit kan blijken te zijn vrij duur als je hebt een minimale dekking van aansprakelijkheidsrisico's, dus Alabama autoverzekering die niet zal u in financiële onrust brengen in het geval van een ongeval te kopen.