E2a

Hoe kan ik een auto lening te krijgen met een slechte krediet

Met de kredietcrisis, maar weinig mensen kunnen een auto te kopen met hun eigen geld, de meeste mensen worstelen. Maar als je slecht credit en je hebt een auto om van punt A naar punt B, dat kan een uitdaging zijn. Er zijn bedrijven die uitsluitend leveren autoleningen en helpen mensen met een slecht krediet er een te vinden. U kunt ook kijken op www.creditsources.org - deze site is gespecialiseerd in het helpen van mensen met een slecht krediet vinden financieringsbronnen.

Hier zijn enkele tips te volgen voordat u koopt uw auto:

Stap 1

Koper is koning

Hoe kan ik een auto lening te krijgen met een slechte krediet. Www.creditsources.org.
Hoe kan ik een auto lening te krijgen met een slechte krediet. Www.creditsources.org.

Autofabrikanten hebben gesneden productie, maar ze hebben niet stilgelegd. Dealers moeten nog de inventaris die rolt assemblagelijnen bewegen, dus veel voertuigen gaat voor bijna-factuur prijzen. Als kers op de taart, hebben autofabrikanten zich tot lage rente financiering en cash kortingen.

Voertuig omzet over de eerste drie maanden van 2008 daalden 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2007. En prikkels zijn up. Zo wordt GM uitgaven 2470€ op de stimuli per voertuig (inclusief cash kortingen en gesubsidieerde tarieven en huurcontracten), in vergelijking met 2090€ een jaar geleden, volgens Edmunds.com

Stap 2

De rentevoeten

Als u besluit om geen automaker lage rente aanbieding, verwacht tot 6,8% te betalen, gemiddeld genomen, voor een 60-maanden lening, aldus Bankrate.com. U kunt beter bij sommige online banken en kredietinstellingen, waarin de rente zo laag als 5% voor 60-maands leningen. Bezoek bedrijven die slecht krediet auto leningen aan te bieden. Hun systemen kunnen kredietverstrekkers om te bieden op het vinden van een auto lening.

Met de economie in het ongewisse, autofabrikanten verwachten nog minder omzet dan vorig jaar en zijn waarschijnlijk niet de come-ons beperken. Als u wilt dat de beste koopjes samen met uw keuze aan opties en kleuren, winkel voor augustus. Daarna wordt de aanbiedingen te verbeteren, maar selectie kan schetsmatig.

Stap 3

Auto belastingkrediet

Met de overheid fiscale aftrek voor de aankoop van nieuwe auto's in 2009, wilt u misschien overwegen het kopen van een goedkope nieuwe auto. De aftrek is beperkt tot de staat en lokale verkoop-en accijnzen betalen tot 36.950€ van de koopprijs van een gekwalificeerde nieuwe auto, lichte vrachtwagen, camper of motor. Het bedrag van de aftrek wordt afgebouwd voor belastingplichtigen met een gewijzigde aangepast bruto inkomen ligt tussen 93.290€ en 100.750€ voor individuele filers en tussen 186.570€ en 194.030€ voor gezamenlijke filers.

Hier zijn enkele tips te volgen voordat u koopt uw auto. Auto belastingkrediet.
Hier zijn enkele tips te volgen voordat u koopt uw auto. Auto belastingkrediet.

Bovendien, als u overwegen het kopen van een hybride auto op zoek naar een die op de lijst van de overheid waarmee u een belastingkrediet in te dienen. Dit wordt meestal aangeduid met een hydride belastingkrediet .

Stap 4

Koop een betrouwbare gebruikte auto
De automarkt in Silverdale of Oak Harbor is vergelijkbaar met de auto lening markt elders voor Washington autoleningen . Hetzelfde geldt voor elke staat. Tweedehands auto's prijzen zijn op een daling voor ongeveer een decennium, dus het is aan te raden om de aanschaf van een gebruikte auto of vrachtwagen in plaats van een nieuwe. Koop er een die is zuinig, net als de Mazda Protege.

2003 Mazda Protege

Prijsklasse: 4780€ tot 5530€.

Brandstofverbruik, stad / snelweg: 25/30 mijl per gallon.

Motor: 2,0-liter vier-cilinder, 130 pk.

Stap 5

Aanmerking komen voor een lening
Ook hier moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een slecht krediet auto lening, kijk op statistieken en informatie op sites als edmunds.com en de Kelly Blue Book.

  • Je moet het tekenen van een maandsalaris van minimaal 1120€ of hoger.
  • U moet een bonafide inwoner van de VS of van Canada zijn. Als u een burger van de Verenigde Staten of Canada kunt u voor deze lening mits u voldoet aan andere voorwaarden.
  • U moet in staat zijn om auto verzekering te leveren.
  • Gedurende de hele periode van de lening die u moet beschikken over een baan die u voorziet van een regelmatig inkomen.
  • Van het grootste belang is het bewijs van de woonplaats. Dit kan in de vorm van een creditcard of rekening statement als die van elektriciteit, die kunnen worden gecontroleerd.
  • Je moet ook in staat om een actieve telefoonnummer te leveren.

Houd er rekening mee dat autoverkopers kan lastig zijn. Doe je onderzoek online en zoek naar de kleine lettertjes op uw auto lening document.