E2a

Hoe kan ik een rolstoel toegankelijk voertuig te financieren

Meer informatie over het betalen voor rolstoel bestelwagens en wijzigingen graag hellingen en liften

Voor mensen in een rolstoel, kan het bereiken van een rolstoel toegankelijk voertuig veel moeilijker dan het is om het bereiken van een niet-toegankelijk voertuig. Mensen in een rolstoel hebben speciale zitmogelijkheden. Zelfs mensen met een gedeeltelijke mobiliteit zal moeten hebben aanpassingen gedaan om hun bestelwagens en auto's om comfortabel te openen voor het rijden of rijden als passagier.

Een van de moeilijkste onderdelen van het krijgen van een rolstoel toegankelijk voertuig zich bezighoudt met de financiering. Vanwege de hoge kosten van rolstoel voertuigen en de strijd die veel mensen met een handicap worden geconfronteerd met werkgelegenheid en de levensstandaard betreffende overheid handicap of de sociale zekerheid, voor velen, een rolstoel busje is iets wat ze willen, maar zijn gewoon niet kunnen veroorloven zonder hulp.

Het goede nieuws is dat er financieringsmogelijkheden voor de persoon met een handicap die in een rolstoel voertuig. Hoewel het misschien iets langer duren om een voertuig te bereiken met toegang voor invalide, is het niet onmogelijk. Alles wat je nodig hebt is wat tijd om de mogelijkheden te verkennen en gaan door het proces en je kon een toegankelijke busje hebben in een mum van tijd.

 1. Doe je onderzoek over de prijsstelling voor rolstoelgebruikers bestelwagens en aanpassingen zoals rolstoel liften en hellingbanen - De nummer een reden dat mensen in een rolstoel geen toegang hebben tot vervoer is omdat ze niet kunnen veroorloven. Echter, er zijn diensten die u kunnen helpen bereiken van een voertuig, indien je een plan dat goed is doordacht. Je moet de juiste prijs weet voor een busje dat toegankelijk is en wat het zou vereisen (elke speciale voorziening) geschikt te zijn voor uw handicap. Als je eenmaal een idee hebt hoe de prijs, kunt u beginnen met het vinden van subsidies of uw gewenste leasing die u zullen helpen bereiken van een busje van uw eigen.

  Het huiswerk je doet zal je ook helpen om eerlijke prijzen te bepalen. Met rolstoel bestelwagens, moet je kijken naar twee essentiële kosten. De eerste zijn de kosten van het zelf en de tweede kosten de aanpassingen die nodig zijn om de rolstoel. Voor sommige mensen kan het een optie om het busje te kopen zonder de wijzigingen en ze voorzien van een rolstoelhelling of een rolstoellift, het toevoegen van hellingen en liften kan worden gedaan door een lokaal bedrijf als de prijs is drastisch goedkoper. Hoewel dit misschien geef je twee leningen, in tegenstelling tot een, kan het gemakkelijker zijn om de financiering van een rolstoellift of helling in tegenstelling tot de kosten van de rolstoel van te vinden, en dit kan bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid geld op de lange termijn.

  Hoe kan ik een rolstoel toegankelijk voertuig te financieren. Doe je onderzoek over de prijsstelling voor rolstoelgebruikers bestelwagens en aanpassingen zoals rolstoel liften en hellingbanen.
  Hoe kan ik een rolstoel toegankelijk voertuig te financieren. Doe je onderzoek over de prijsstelling voor rolstoelgebruikers bestelwagens en aanpassingen zoals rolstoel liften en hellingbanen.
 2. Zoek subsidies voor rolstoel voertuigen - Er zijn tal van non-profit organisaties die subsidies voor de financiering van een nieuwe rolstoel toegankelijk van voor een niet-ambulante persoon aan te bieden. Natuurlijk, zoals met alles gratis, moet u een beetje graven doen om deze plaatsen te vinden. Er zijn echter vele nonprofits er. Als u een gemeenschappelijke handicap, is het waarschijnlijk is er een organisatie die er zijn die u zullen helpen.

  Zo kan de Muscular Dystrophy Family Foundation in staat zijn om u te helpen als u spierdystrofie of de Verenigde Cerebral Palsy in staat zijn om u te helpen middelen als je CP. Uw andere optie zou zijn om non-profitorganisaties die niet specifiek zijn voor een handicap te vinden. Sommige van deze opties zijn onder meer de Jaycees, de vrijmetselaars, en andere filantropische groepen. Houd in gedachten dat degenen die willen subsidies moeten ze vragen op de juiste manier. Dit zal de snelheid dingen aanzienlijk en geven u een betere kans op het krijgen van de rolstoel van u nodig.

 3. Overweeg gouvernementele hulp - Afhankelijk van uw handicap, als u voor de sociale zekerheid Inkomen (SSI), kunt u in aanmerking komen voor het PASS-programma. PASS staat voor Plan om zelf succes te behalen. Op de PASS plan, maakt u een plan om te helpen een betere levensstandaard voor jezelf. Bijvoorbeeld, zou je kunnen zeggen dat u een rolstoel nodig busje om naar school te gaan of om in dienst treedt buiten het huis. Het geld voor de bus betaling wordt verzonden naar u elke maand, zodat u kunt uw betaling af te handelen.
  Meer informatie over het betalen voor rolstoel bestelwagens en wijzigingen graag hellingen en liften. Zoek subsidies voor rolstoel voertuigen.
  Meer informatie over het betalen voor rolstoel bestelwagens en wijzigingen graag hellingen en liften. Zoek subsidies voor rolstoel voertuigen.

  De betaling zal worden doorbetaald geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de prijs, zo lang als u doorgaat met het werken in de richting van je doel. Dit is een prachtige optie voor mensen die niet in staat zijn om de financiering veilig te stellen voor hun rolstoel door middel van een non-profit agentschap.

 4. Beveilig traditionele financiering - Als u van plan bent om een rolstoel toegankelijk busje kopen van een autodealer, kunt u in staat zijn om financiering te bereiken, afhankelijk van uw krediet en de mogelijkheid om uw lening te betalen. Gemeenschappelijke leningen variëren van drie tot vijf jaar. Echter, bij de aankoop van een rolstoel toegankelijk busje, kunt u in staat zijn om financiering te krijgen voor een langere leningsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld, zullen sommige financiering bedrijven die werken met toegankelijke autodealers kunt u een lening voor zes tot tien jaar vast te zetten. Over het algemeen, als u de aankoop van een gebruikte rolstoel busje, zal je eindigen met een kortere looptijd dan wanneer u een nieuwe bestelwagen kopen.

 5. Overweeg een fundraiser - Als u aandacht besteed aan alle van de bovenstaande opties en nog steeds merkt dat je behoefte aan een rolstoel busje, dan je zou willen om te proberen en het bezit van een fundraiser. Als u vrienden en familie, kunt u gemakkelijk het plannen van een speciaal diner of evenement voor je stad. Aangezien elke persoon / familie komt aan het evenement en biedt geld, kan dit gaan in een fonds voor een rolstoel oprijplaat of een lift. Fondsenwerving ideeën zijn uitstekend en kan variëren van wandelingen tot diners tot dingen te verkopen voor winst. Als je de middelen hebben, zou je een beroemdheid veiling als ze zijn over het algemeen erg populair.

Terwijl er tegelijkertijd voor geld voor een rolstoel toegankelijk voertuig kan veel tijd in beslag, is het vaak nodig voor mensen die geen gebruik maken van een standaard voertuig. Het belangrijkste om te onthouden is dat het niet onmogelijk is. U kunt terecht in een nieuwe rolstoel busje dat is allemaal van jou met een beetje doorzettingsvermogen en hard werken.