E2a

Hoe kunt u uw rolstoel toegankelijk voertuig te financieren

Het betekent niet dat alleen maar omdat je een handicap hebt moet je jezelf en hoe ver je gaat beperken. Zelfs als u al een rolstoel hebben en kunnen krijgen door met het openbaar vervoer, kunt u nog steeds het nuttig vinden om uw eigen voertuig of bestelwagen hebben. Echter, zou u een voertuig dat is gewijzigd en aangepast aan uw behoeften te voldoen. In de markt van vandaag, zijn er vele mogelijkheden en opties van het krijgen van die voertuigen die gemaakt zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarom kunnen mensen met handicap krijgen voor zichzelf het gemak van het hebben van hun eigen voertuig en het bereiken van een hoger niveau van zelfvoorziening. Als u wilt op de weg te krijgen met uw eigen auto, maar over de kosten zorgen, dan moet u overwegen manieren om de financiering van uw droom auto. U kunt deze stappen gebruiken om u te helpen:

Hoe kunt u uw rolstoel toegankelijk voertuig te financieren. Bedenk wat u wilt kopen.
Hoe kunt u uw rolstoel toegankelijk voertuig te financieren. Bedenk wat u wilt kopen.
  • Bedenk wat u wilt kopen. Als u hebt ingesteld uw ogen op een bepaald voertuig, zorg ervoor dat het al uw behoeften voldoet. Als je een tekort voor verbruiksgoederen inkomen, zorg ervoor dat je iets dat is praktisch en dat zou van nut voor jou krijgt. Praktisch is goed, zolang het wordt de klus te klaren. Met het oog hierop, eerst worden ingegaan op de kosten van het kopen van een reeds veranderd voertuig ten opzichte van het krijgen van een tweedehands voertuig en de wijziging van het door uzelf of met een aantal vrienden en familie. De kosten van een toegankelijk voertuig is de prijs van het nieuwe voertuig, vermeerderd met de wijzigingen die zijn het installeren van de helling. Als u al een bestaand voertuig, wilt u misschien overwegen om het. Als op het einde je schatten dat een nieuw voertuig zal meer van een investering, dan gaan met haar.
  • Controleer uw financiën en financiële planning. Kredietverstrekkers zijn beter met mensen die weten wat ze willen en hebben een plan hoe het te krijgen. Vergeet niet dat je nodig hebt om zorg te dragen voor uw credit rating, dus het is beter om een financieel plan te maken over hoe je zal het voertuig te kopen. Een lijst van uw activa en bronnen van inkomsten, en hoeveel u kunt betalen en hoeveel je nodig hebt om te verhogen. Lijst hoeveel je kunt veroorloven om te betalen, en als je zal plaatsvinden op een andere baan of zoek een andere bron van inkomsten voor het doen van betalingen. Als je de stok met uw financieel plan, zal dit dienen jullie later.
  • Kijk voor subsidies en financiële steun. Er zijn vele organisaties en kantoren die hulp uit te breiden tot degenen die handicaps. Houd in gedachten dat het beter is om de fondsen te krijgen zonder rente en schulden zoveel mogelijk te beperken. Daarom is het een goede gewoonte om te kijken naar alle plaatsen voor fondsen en maken het aanvragen van leningen een laatste redmiddel. Hoe meer u betaalt voor uw voertuig vooraf, hoe minder rente u zal verwerven. U kunt naar uw lokale sociale dienst en vraag welke diensten en subsidies voor u beschikbaar zijn. U kunt ook naar belangengroepen en niet-gouvernementele organisaties. U kunt ook kijken op de site accessible.org .

Laatst beroep is om naar een traditionele financiering handler zoals auto dealers. Sommige fungeren als bemiddelaars, en zij zullen u helpen om het betalingsschema dat u zich kunt veroorloven. Wees niet bang om te onderhandelen. Kijk voor de beste aanbiedingen voor de afwikkeling naar beneden met een financier. Vergeet niet dat je moet betalen voor het voertuig, dus je moet het onderzoek te maken en ervoor zorgen dat uw belangen worden gedekt te maken.