E2a

Hoe maak je een auto lening herfinancieren

Herfinanciering van een auto lening is niet bijzonder moeilijk. Er zijn een paar van de beslissingen die je moet maken. Beslissingen zoals:

Hoe maak je een auto lening herfinancieren. Online kredietverstrekkers.
Hoe maak je een auto lening herfinancieren. Online kredietverstrekkers.
  • Bent u op verhoging van het geleende bedrag?
  • Bent u op het verlengen van de payoff tijd?

Ongeacht of u met behoud van hetzelfde lening waarde of het verhogen van het geleende bedrag en het nemen van winst laten uitbetalen, moet je waarschijnlijk erachter te komen wat de boekwaarde van uw voertuig waard is. Websites zoals Kelly Blue Book kan u helpen bepalen wat de boekwaarde is. Probeer zo nauwkeurig mogelijk bij het invullen van het formulier. De bank zal gebruik maken van uw voertuig ID-nummer - of VIN - om precies te bepalen welke opties u op uw voertuig, maar u wilt worden zo voorbereid mogelijk van tevoren.

Als je hebt betaald aan uw bestaande lening voor een tijdje en wil gewoon lagere betalingen, kunt u herfinancieren om de uitbetaling te verlengen. Er echter rekening mee dat het kiezen van die optie eigenlijk kunnen u geld kosten op de lange termijn - zelfs als u een lagere rente te krijgen!

In tegenstelling tot de hypothecaire leningen. Uw bedrijf human resource afdeling.
In tegenstelling tot de hypothecaire leningen. Uw bedrijf human resource afdeling.

De meeste mensen zijn gewoon op zoek naar een betere rente. Als u herfinancieren en kies een term vergelijkbaar met de hoeveelheid tijd die je nog hebt om te betalen, zal je zelf een slimme keuze en opgeslagen jezelf wat geld!

In tegenstelling tot de hypothecaire leningen

In tegenstelling tot de hypothecaire leningen, hoeft autolening herfinanciert meestal niet de documentatie vergoedingen. Dus het grootste probleem komt echt neer op het vinden van de beste rente. Er zijn een aantal plaatsen om te zoeken naar een nieuwe geldschieter. Enkele zijn hieronder opgesomd.

  1. Banken
  2. Kredietverenigingen - Ook controleren om te zien of uw credit union zal een lager tarief bieden als u meer dan een dienst met hen.
  3. Online kredietverstrekkers
  4. Uw bedrijf human resource afdeling. Sommige bedrijven hebben een overeenkomst met specifieke kredietverstrekkers om extra tariefverlagingen aan werknemers aan te bieden. Het kan nooit kwaad te vragen
  5. Diverse verenigingen. Organisaties als AAA en AARP, evenals retailers zoals Costco, zal bieden soms verlagingen van specifieke kredietverstrekkers ook.

Het grootste probleem dat u kan hebben is de vraag of je voldoende waarde in het voertuig om het bedrag dat u wilt financieren. Dat is waarom het belangrijk is om een idee te krijgen van wat de blauwe boek op uw auto waard is. Als uw voertuig is nu een waarde van 7.470€ en u nog verschuldigd bent 11.200€ kunt u moeite hebben met de herfinanciering van de lening. Misschien vindt u een aantal kredietverstrekkers die bereid zullen zijn om het te doen, maar u wellicht meer beperkingen van uw opties en kunt u niet in staat om de beste prijzen te krijgen. Nogmaals, shoppen is echt de sleutel. Ken je feiten - zoals de blauwe boekwaarde - en op zoek gaan!