E2a

Hoe maak je een nieuw voertuig te financieren

Misschien heb je de prijsklassen voor een nieuw voertuig gezien en vroeg zich af hoe het te financieren, dus je hebt gezocht naar deze pagina. Bent u bij ons aan het goede adres, lees dit artikel om te leren hoe om te betalen voor een nieuw voertuig in betaalbare manieren. Terwijl je het nemen van de onderstaande stappen om een nieuw voertuig te financieren, in gedachten houden dat het belangrijk is om echt te begrijpen hoe de begroting maken en financiële systemen werken. Als je een echte rand wanneer u te maken hebt met autoverkopers, dan wil je misschien pick-up enkele lessen voor meer informatie over boekhouding en financiën te leren. Klik hier voor gratis informatie over online scholen die u kunnen helpen met dit.

Om een nieuw voertuig te financieren:

Hoe maak je een nieuw voertuig te financieren. Ken uw betaling opties.
Hoe maak je een nieuw voertuig te financieren. Ken uw betaling opties.
  1. Stel uw budget. Voordat zelfs het kiezen van een nieuwe auto, moet je weten hoeveel je kunt veroorloven om te besteden van uw maandelijkse budget. Een lijst van uw maandelijkse inkomsten en besparingen, een lijst van alle uw maandelijkse uitgaven, en krijg het verschil tussen het geld dat je krijgt en het geld dat u uitgeeft. De balans die u berekenen dient als leidraad bij de keuze van het nieuwe voertuig dat past in uw budget.
  2. Kies uw nieuwe auto. Uw budget, uw transport behoeften en gewoonten Denk bij het kiezen van uw auto. Ken de prijsklassen van uw favoriete auto's door te kijken naar advertenties, browsen online, het bezoeken van auto-winkels, en rond te vragen. Als u van plan om een nieuwe lease te nemen, weet de kilometerstand en beperking in de tijd van de huurovereenkomst, de maandelijkse betaling en bijkomende kosten.
  3. Ken uw betaling opties. Nu u uw lijst van favoriete nieuwe vrachtwagens of auto's op basis van uw transport behoeften en budget versmald, weet uw betaling opties voor de auto's. Winkel rond om de prijzen en de betaalmogelijkheden van verschillende verkopers te vergelijken. U mag de kans op nieuwe automobielsector aangeboden tegen een korting, zoals nieuwe handels auto's. Ken de financiering tarieven van kredietverstrekkers en banken; krijgen goedgekeurd door een kredietgever aan de auto door dat bedrijf in plaats van het betalen van een snelheid die is ingesteld door de auto-verkoper te financieren.
  4. Bepaal uw aanbetaling. Raadpleeg uw maandelijks budget om te weten hoe veel te besteden als aanbetaling voor uw nieuwe auto. Let op dat hoe groter de aanbetaling die je maakt, hoe meer u bespaart op de lange termijn. Dit komt omdat je extra maandelijkse betalingen zich ophopen belang.
  5. Bepaal uw betaling duur. Financiering van een nieuw voertuig betekent dat u een vast bedrag voor te betalen op maandelijkse basis, totdat u hebt betaald het volledige bedrag. Als u van plan om een laag bedrag per maand, verwachten dat u betaalt voor het voor langere en de totale prijs die u betaalt is hoger. Als u vertrouwd bent het betalen van een hoger bedrag in een maand, zal het voltooien van uw betalingen sneller.
  6. Praat met de verkoper. Nadat u hebt gepland uw financiële strategie, gaat u naar de auto-verkoper en de nieuwe auto prijs door te vergelijken met de tarieven die u van een kredietgever te onderhandelen. Niet stoppen bij een verkoper, ga naar verschillende verkopers en zien welke haal je het beste deal.
  7. Betaal uw contributie. Wanneer u uw nieuwe auto gekregen, vergeet niet om regelmatig te betalen. Je hoeft niet wettelijk eigenaar van het voertuig, tenzij je hebt betaald voor het volledig, als je gestopt met het betalen voor het, uw voertuig zal worden teruggenomen. Als je een geldige reden voor het niet geven van betalingen op tijd, praten met uw bankier of de verkoper.

Financiering van een nieuw voertuig is eenvoudig

Financiering van een nieuw voertuig is eenvoudig, maar het vereist discipline en geduld om regelmatig te betalen uw maandelijkse contributie. U kunt gemotiveerd te blijven door te blijven online klassen in te nemen finance - leert u hoe markten en investeren werk, en u kunt te weten komen nieuwe manieren om uw geld te beheren, zodat elke dollar strekt zich verder. Maak je geen zorgen, je zult er wel aan wennen, en je zult besturen van uw eigen voertuig in een mum van tijd.