E2a

Hoe te wyoming autoverzekering te kopen

In de staat Wyoming, bent u wettelijk verplicht om voldoende auto verzekering te dragen op uw voertuig. Deze tips helpen u de juiste auto verzekering voor u.

Stap 1

Het is goed om rond te bellen. Heb niet het gevoel dat je moet blijven autoverzekering te kopen bij uw lokale auto-verzekeringsmaatschappij. Eigenlijk is het een goed idee om rond te bellen om veel verschillende bedrijven (lokaal of op andere wijze) wanneer u op zoek bent naar dekking. Dit komt omdat je niet weet of je bent de beste premie en dekking krijgt tot je een paar verschillende auto verzekeringsmaatschappijen te vergelijken in Wyoming. Dus uw lokale telefoonboek voor verzekeringsmaatschappijen om te bellen, en ook overwegen om online offertes van gerenommeerde en erkende auto verzekeringsmaatschappijen zoals AllState ( http://www.allstate.com/ ) en State Farm ( http://www.statefarm. com / ).

Hoe te wyoming autoverzekering te kopen. Het is goed om rond te bellen.
Hoe te wyoming autoverzekering te kopen. Het is goed om rond te bellen.

In Wyoming, betaalt u ongeveer 480€ per jaar voor autoverzekering.

Stap 2

Begrijp minimale dekking van aansprakelijkheidsrisico's eisen. Wanneer u uw voertuig verzekerd in de staat Wyoming, bent u verplicht om minimum dekking van aansprakelijkheidsrisico's uitvoeren op uw beleid, zoals vereist door de wet staat. In Wyoming, moet je dekking van aansprakelijkheidsrisico's te dragen in de volgende hoeveelheden: 18660€ voor enkel lichamelijk letsel of zelfs de dood, 37.320€ voor een totale lichamelijk letsel of de dood, en een extra 14.930€ voor materiële schade ten gevolge van een ongeval.

Hoewel dit is de enige dekking die u moet uitvoeren in de staat Wyoming, het is zeker niet voldoende. Wyoming is een Tort staat, wat betekent dat elke at-fout bestuurder is verantwoordelijk voor het afdekken van alle slachtoffers 'kosten die het gevolg zijn van een ongeval. Je zou verantwoordelijk kunnen zijn voor de medische en auto reparaties van je slachtoffers, alsmede alle vergoedingen het gevolg zijn van pijn, lijden of verlies van loon. Als je kijkt naar de minimale dekkingsgraad bedraagt zoals vereist door de wet in Wyoming, het is duidelijk waarom meer dekking wordt aanbevolen. Ongelukken kan erg duur zijn, en u wilt ervoor zorgen dat u voldoende auto verzekering om u te ondersteunen in het geval van een ongeluk krijgt. (Onverzekerde / onderverzekerd Automobilisten Dekking beide voorgesteld in de hoeveelheid van ten minste 37320€ / 74630€, maar meer is altijd beter.)

Stap 3

Begrijp minimale dekking van aansprakelijkheidsrisico's eisen. U mag drivers van uw beleid uit te sluiten.
Begrijp minimale dekking van aansprakelijkheidsrisico's eisen. U mag drivers van uw beleid uit te sluiten.

U mag drivers van uw beleid uit te sluiten. Wetten in de staat Wyoming bieden verzekeringsmaatschappijen de mogelijkheid om bestuurders in een huishouden van de dekking van de primaire verzekeringnemer uit te sluiten. Deze uitsluitingen zijn opgenomen in de sectie Uitzonderingen op het beleid, samen met de omstandigheden waaronder de verzekeringsmaatschappij niet aansprakelijk worden gesteld voor de dekking van alle vorderingen die door deze uitgesloten chauffeurs. Hoewel het misschien een beetje lager uw premie, als een uitgesloten bestuurder is bij een ongeval in uw voertuig, kan u financieel uiteindelijk vastgebonden met de kosten van het ongeval vergoedingen en reparaties. Neem geen risico - verzekeren iedereen in uw huishouden.

Stap 4

Begrijp hoe uw tarieven worden bepaald. Nadat u een aanvraag voor auto verzekering in Wyoming , worden een paar zaken worden overwogen voordat een auto verzekeringsmaatschappij zal komen tot een offerte voor u. Ze zullen willen weten dat u in staat bent het betalen van uw premie op tijd, zodat ze een credit-check doen op je. Zorg ervoor dat uw persoonlijke krediet geschiedenis en credit score in orde zijn om de best mogelijke premies te verkrijgen. Als goed, zal uw leeftijd, geslacht, locatie, auto en voorbij rijden record ook worden beschouwd door auto verzekeringsmaatschappijen in Wyoming voordat ze aankomen op een bepaald beleid en premie voor u.