E2a

Wijze waarop de Europese breken naar beneden deksel tarieven

De meeste van ons hebben nog nooit gehoord van een voertuig af te breken deksel of in de auto breken herstel. Echter, als je in het Verenigd Koninkrijk of waar dan ook in Europa, het is een vrij veel voorkomende vorm van verzekering. Na dit soort verzekering zal u verzekeren dat als je auto kapot gaat, je niet hoeft te veel geld uit te geven. Een nadeel van Europese break down deksel is dat het vrij duur. Ook kan je nooit gebruik van maken, vooral als uw auto niet af te breken op alle voordat je koopt een andere. Merk ook op dat voertuig af te breken deksel is wettelijk niet vereist.

Echter, dit soort verzekering heeft zo zijn voordelen, ook, en als je het, je zult nooit zorgen te maken wanneer uw auto niet af te breken. Er zijn een heleboel van de verzekeringsmaatschappijen van waaruit u kunt kiezen.

Wijze waarop de Europese breken naar beneden deksel tarieven.
Wijze waarop de Europese breken naar beneden deksel tarieven.

Tesco biedt breken deksel op £ 26 per jaar. Het is misschien duurder dan andere afbraak verzekering, maar het heeft van een snelle respons wanneer uw wagen het begeeft. Als Tesco niet bereikt u in een uur, dan kunt u aanspraak maken op £ 10. Het heeft ook een goede auto pech recovery service, als alle voertuigen worden vastgesteld door de kant van de weg. U kunt weer op de weg meteen. Tesco verzekert uw voertuig voor alle bestuurders en als je twee auto's, kunt u geld besparen door het verkrijgen van de twee voertuigen beleid. Het beste van alles, het biedt geruststelling in samenwerking met Green Flag.

Groene vlag ondertussen, biedt een persoonlijke breken dekking. U hoeft niet om zo veel als andere verzekerden betalen. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoek hun site, enkele vragen beantwoorden, en krijg je gepersonaliseerde offerte . Wanneer uw auto afbreekt, zal de Britse callcenter proberen om uw oproep binnen 20 seconden te beantwoorden. Als je ergens heen, dan kun je vooraf te reserveren en een afspraak later op de dag. Groene Vlag beweert dat zij slechts 30 minuten voor de monteurs neemt om uw auto te bereiken als het breekt. Het heeft een netwerk van breken experts heel het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat ze kunnen reageren op u snel waar u zou kunnen zijn.

Britannia redding biedt al auto afbraak ondersteuning van ruim 25 jaar. Het heeft meer dan 3.000 afbraak professionals heel het Verenigd Koninkrijk en de gemiddelde weg respons is 40 minuten. Britannia biedt rond-de-klok service, zowel in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Wijze waarop de Europese breken naar beneden deksel tarieven.
Wijze waarop de Europese breken naar beneden deksel tarieven.

RAC biedt ook European Breakdown Cover. RAC kan op verzoek voor uw auto worden gerepareerd door de weg of gesleept naar een garage het dichtst bij de plaats. Het kan bieden deze dienst in 47 landen in Europa! Het kunnen zelfs voor u en tot maximaal zeven van de passagiers worden teruggestuurd naar de UK indien nodig. Het Engels-sprekende Incident Managers zijn beschikbaar 24/7.

U kunt de websites van alle bedrijven bovengenoemde en meer te weten over hun functies. U kunt echter ook een bezoek brengen websites die u in staat om te vergelijken breken schaduwbestekken, zoals eComparison . eComparison kunt u vergelijken en beoordelen breken schaduwbestekken op een plaats, zodat u tijd en geld besparen.

Wanneer u de Europese pauze naar beneden schaduwbestekken, vergelijk ze en kies degene die het beste past bij uw behoeften. Rij veilig!