E2a

Het installeren van viper auto alarmsystemen: auto beveiligingssystemen

Beschermt uw auto door te leren adder auto alarminstallatie

Afhankelijk van uw situatie, auto-alarmen zijn vitale onderdelen van een auto. Alarmen helpen bij het veiligstellen van de veiligheid en de bescherming van de auto. Afgezien van het geluid dat een hoorn produceert, zou een alarm worden de andere middelen aan te geven dat er iets mis is, dus is het verstandig om te leren hoe je een Viper auto alarm systeem te installeren. Auto alarminstallatie kan duur zijn, dus is het verstandig om te proberen om de techniek te leren jezelf.

Het installeren van viper auto alarmsystemen: auto beveiligingssystemen. Zet de pluskabel uit.
Het installeren van viper auto alarmsystemen: auto beveiligingssystemen. Zet de pluskabel uit.

Het bezitten van een auto is als het hebben van uw eigen kind. Je moet haar behoeften kennen als goed en dat betekent dat de auto beveiligingssystemen. U heeft de verplichting om te controleren en de interoperabiliteit van de auto te houden te allen tijde. Wetende dat binnen en van buiten is bijna een must. Het betekent niet dat u elk detail van uw auto te leren kennen, maar in ieder geval basiskennis over hoe ze werken zou een voordeel zijn. Kijken technici doen van mechanische werkzaamheden zou ook nuttig zijn.

Auto alarm installatie is niet moeilijk als je de juiste instructies hebben. Hier zijn de basisstappen voor het maken van een Viper auto alarm systeem te installeren.

  1. Zet de pluskabel uit. Vanaf de accupolen in uw motor, de positieve draad offs te verwijderen uit de batterij met behulp van schroevendraaiers.
  2. Verwijder de slimme aansluitdoos. Een slimme aansluitdoos is gelegen aan de kick-paneel aan de passagierszijde. Verwijder eerst het deksel van de kick panel om de aansluitdoos te zien. Een kleine spijker achtig ding is vast te houden. Een 10 mm diep aansluiting nodig om de smart aansluitdoos verwijderen. Achter de aansluitdoos zijn 3 kleurrijke gebundeld draden waar de 12 kabelboom is aangesloten. Gebruik een gids of een gericht elektronica handleiding om u te begeleiden. Verbind alle toegewezen draden. Na het maken van alle aansluitingen, verberg alle blootgestelde draden aangesloten op de doos. Verstop ze achter het dashboard inclusief de hersenen en schoksensor. De schok sensor mag niet gericht zijn op een metalen oppervlak, omdat het kan leiden tot ongewenste auto-alarmen.
  3. Wikkel de kabel. Je moet de kabel draad wikkelen om de "A Peller" tot de headliner. De mond van de kabel gaat achter de achteruitkijkspiegel naar de headliner tot de zijde van de 'A Peller "tot zijn dashboard.
  4. Sluit het alarm. Onder het stuur bevinden zich twee kleine schroeven. Met behulp van een schroevendraaier verwijderen die schroeven om de bedrading onder bloot te leggen. Onder het stuur zit het contactslot en startmotor bedrading. Trek aansluiting van de starter bedrading en snijd de groene draad van de kabelboom. Sluit de groene kabel met het kontakt bedrading en de paarse draad aan de startmotor bedrading. Sommige auto's gebruik maken van een geprogrammeerde alarm systeem waar het wordt opgesloten in een kleine afstandsbediening achtig apparaat.
  5. Sluit de sirene en de motorkap pin. De sirene bevindt zich in de machine onder het stuurwiel. U moet een verbinding te maken van de binnenkant gaan naar de firewall van de motor in de kap van de auto. De sirene zal worden gelegd op de firewall. Hood kunnen worden aangesloten in de metalen zijgedeelte van de auto. Maak een kleine snuifje in als het geen kap pinhole.
  6. Proefdraaien van de motor. Open je motor en het ingebouwde alarm als ze werken te testen. GTS viper motoren kunnen ook worden opgewaardeerd tot high-gekalibreerde motoren die worden voor snelheid gebruikt als ACR auto's voor race-en SRT 10 model pick-up truck.
Beschermt uw auto door te leren adder auto alarminstallatie. Verwijder de slimme aansluitdoos.
Beschermt uw auto door te leren adder auto alarminstallatie. Verwijder de slimme aansluitdoos.

Controleer altijd en onderhouden van de Viper alarmsysteem van de auto. Meestal wordt het alarmsysteem verbonden met de verschillende functies van de auto. Als een alarm storingen optreden, andere aansluitingen, omdat de meeste kans er zijn een aantal betrokken beschadigde kabels. Als het probleem is meer dan ingewikkeld, is het beter om een professionele monteur te raadplegen over de zaak.

Het installeren van Viper auto alarmsystemen is een vaardigheid die zal nuttig zijn om je voor zo lang als je de eigenaar bent van een mooie auto die u wilt beveiligen. In deze dag en leeftijd, auto beveiliging systemen zijn een must.