E2a

Hoe om uw eigen auto te dekken te maken

Een auto beschermt uw auto tegen de elementen

Een auto beschermt uw auto tegen de elementen, evenals stof en vuil. Als uw huis heeft geen garage of niet al uw voertuigen passen in de bestaande, een auto te dekken is een geweldige manier van het beschermen van uw auto. Tenzij je echt behoefte aan een luifel of een tent, een auto te dekken is een goedkoper alternatief.

Er zijn vele autohoezen in de markt

Hoe om uw eigen auto te dekken te maken. Start door het meten van de auto.
Hoe om uw eigen auto te dekken te maken. Start door het meten van de auto.

Er zijn vele autohoezen in de markt. Sommige zijn algemeen one-size-fits-all-type, terwijl anderen zijn speciaal gemaakt voor een bepaald automerk en model. Als u bedreven als naaien en zou graag een die is op maat gemaakt voor uw auto maken, volgt u de onderstaande instructies.

Materieel

Voor deze doe-het-zelf auto te dekken, moet u de volgende materialen:

Een auto beschermt uw auto tegen de elementen. Een patroon van beide zijden van de auto.
Een auto beschermt uw auto tegen de elementen. Een patroon van beide zijden van de auto.
 1. 15 meter stof - Dit is slechts een schatting. Het kan nodig zijn meer of minder afhankelijk van het model en het merk van uw auto. Voor de stof, kunt u kiezen voor iets lichtgewicht of een waterdichte stof om het regenwater te houden van het drenken van uw auto, sommige gebruik tarp, maar zorg ervoor dat uw naaimachine kunnen dit soort materiaal te behandelen
 2. Zwaargewicht draad
 3. Elastische band - Het kan nodig zijn ongeveer 25 voeten; kopen ½ "brede band
 4. Naaimachine
 5. Naaien schaar
 6. Flexibele meetlint
 7. Patroonpapier
 8. Masking tape - een schilder afplakband is een goede optie
 9. Markers

Instructies

 1. Start door het meten van de auto. Met een meetlint, vanaf het midden van een zijde van de bumper naar de andere. Noteer dit nummer en voeg dan vier centimeter. Dit zal voor de zomen. Vervolgens moet u de breedste breedte te krijgen. Meet de motorkap, het dak en de romp van rechts naar links. Noteer de grootste breedte. Voeg twee centimeter aan dit nummer voor de naden.
 2. Een patroon van beide zijden van de auto. Bevestig patroon papier aan de zijkant van de auto met behulp van plakband en knip het patroon. Het hoeft niet perfect te zijn. U kunt later aan te passen.
 3. Met behulp van de metingen die je hebt, schatten hoeveel stof je nodig hebt om te kopen. De meeste stof meet 48 tot 60 centimeter in de breedte. Zorg ervoor dat u de stof paneelbreedte rekening houden met wanneer het uitzoeken van de totale yardage je nodig hebt om te kopen.
 4. Knip de. Begin met het midden stuk of het middelste gedeelte. Vervolgens gebruikt u de patronen die u in de stof voor de zijkanten van de auto te knippen.
 5. Star naaien. Naai de voor-en achterpaneel van het centrum met behulp van zware gewicht garen en uw naaimachine. Het is het beste om te beginnen met de frontpanelen. Breng het over de auto, zodat u kunt aanpassingen maken voordat u verder gaat op. Finish het bevestigen van alle zijpanelen. Tot slot, naai de zoom voor het hele deksel. De breedte van de zoom moet een tot twee centimeter. U kunt elastische banden in de zoom.

Opmerking: U kunt banden of grommets toe te voegen aan de zoom zodat u makkelijk vastbinden van de auto te dekken naar de auto. Het installeren van elastische banden in de zoom zal de wind niet stoppen wegblazen van de auto te dekken.

Het maken van uw eigen auto te dekken is een geweldige manier om uw naai-vaardigheden goed te benutten. Je hebt een auto te dekken als je auto blijft niet in een afgesloten garage en is altijd onderworpen aan de elementen en vuil en rondvliegend puin. Vogelpoep is ook een probleem als de auto in de zon de hele dag. Bescherm uw investering door het maken van uw eigen auto te dekken. Het is een goede DIY-project voor een naai-liefhebber.