E2a

Hoe te remmen kopen

Remmen zijn de belangrijkste veiligheidssysteem in auto's

Remmen zijn de belangrijkste veiligheidssysteem in auto's. Het kan vervelend als een motor stopt of start niet, maar het is een groot probleem als de remmen niet. Gelukkig, remmen zeer zelden mislukken. Zij hanteren een eenvoudige, beproefde mechanisme dat uw auto vertraagt snel en betrouwbaar. Wanneer het tijd is om uw remmen te veranderen, stoppen en overwegen wat het beste werkt voor jou.

 1. Schijfremmen vs Trommelremmen. Receptie schijfremmen zijn standaard op alle auto's die sinds de jaren 1970. Schijfremmen werken door te knijpen twee remblokken tegen een metalen rotor die is aangesloten op het wiel. Sommige high-performance auto's schijfremmen op alle vier de wielen.
  Hoe te remmen kopen. Schijfremmen vs trommelremmen.
  Hoe te remmen kopen. Schijfremmen vs trommelremmen.

  Trommelremmen zijn meestal aan de achterzijde remmen van auto's, SUV's, en pick-up trucks. Ook grote voertuigen het meest te gebruiken Remmen Trommelremmen in plaats van schijfremmen. Trommelremmen zijn meestal duurzamer dan schijfremmen, maar ze zijn gevoelig voor piepen. Trommelremmen werken door op een remblok heet een schoen naar buiten tegen een roterende trommel.

 2. Brake piepen. Brake piepen is meestal afkomstig van een van de twee bronnen. Ten eerste, remblokken worden geleverd met een "chirper," dat is een metalen lipje geïnstalleerd op een van de remblokken. Het waarschuwt u dat de elektroden dunne krijgen en het is tijd om ze te vervangen. De andere reden voor rem piepen is niet zo eenvoudig, en is te wijten aan de gebruikte materialen.
 3. Materialen. Remblokken zijn verkrijgbaar bij elke auto-onderdelen winkel of service center. In het verleden werden remblokken uit asbesthoudende materialen. Asbest remblokken werken heel goed, en ze zelden gillen, maar ze zijn verwijderd uit de dienst als gevolg van gezondheidsproblemen. Keramische en semi-metalen remblokken zijn ontworpen om asbest pads te vervangen.

  Als u een kijkje nemen op bijna elke auto met semi-metalen remblokken, zult u merken dat de voorwielen zijn vuiler dan de achterwielen. Dit is vanwege het stof door semi-metalen remblokken. Semi-metalen pads zijn relatief goedkoop maar kunnen luidruchtig in sommige gevallen en laten meer remstof op de wielen dan andere pads. Remstof kan lastig zijn als je probeert om de wielen glanzend. U kunt verwachten te betalen overal van 15€ tot 40€ voor een set van semi-metalen pads.

  Over het algemeen worden duurder keramische remblokken stiller en produceren minder stof die zou kunnen krijgen op de wielen. Een set van deze pads kan kosten zo veel als 55€ plus arbeid te installeren. Als je trots zijn op je velgen, koop de keramische pads om jezelf te redden wat tijd het schoonmaken van de remstof.

Remmen zijn de belangrijkste veiligheidssysteem in auto's. Beschadigde remklauwen.
Remmen zijn de belangrijkste veiligheidssysteem in auto's. Beschadigde remklauwen.

Weet u zeker dat uw remmen zijn het probleem? Voordat u besluit om nieuwe remmen te kopen, moet u ervoor zorgen dat uw remmen daadwerkelijk versleten zijn. Hier zijn een paar veel voorkomende problemen naast versleten remblokken:

 • Warped rotoren. Wanneer u het rempedaal drukt tijdens het rijden, het stuur trilt en je voelt de auto huiveren. Dit rilling is vooral dominant tijdens het remmen op hoge snelheid.
 • Beschadigde remklauwen. De remklauwen zijn de apparaten die de remblokken tegen de remschijven te drukken. Beschadigde remklauwen kunnen de remmen om zo goed gillen om ongelijkmatige slijtage van de remblokjes te leiden.