E2a

Hoe kan ik een autobuster lockout instrument te gebruiken

Een Autobuster is een instrument dat auto-eigenaren helpt als ze zich buitengesloten van hun voertuigen. De tool Het ontwerp zou kunnen zijn moeilijk te beheren voor onervaren gebruikers. Verkeerd gebruik kan toebrengen verdere schade aan hun auto's. Hier in dit artikel zijn een aantal methoden in het gebruik van de Autobuster instrument effectief.

Hoe kan ik een autobuster lockout instrument te gebruiken. Na het succesvol ontgrendelen en openen van de autodeur.
Hoe kan ik een autobuster lockout instrument te gebruiken. Na het succesvol ontgrendelen en openen van de autodeur.

De eerste stap zou zijn om uit elkaar te halen de rubber weer-strips op het venster van de auto. Dit gebeurt door voorzichtig te trekken van de basis van de auto raam deur. Deze stap kan worden gederfd, maar het is nuttig voor het vermijden van bijkomende schade aan de auto.

Naast zou het einde van de Autobuster in de ruimte tussen het portier en het venster stellen. Zorg bij het plaatsen dat de handgreep recht omhoog gericht wanneer het gereedschap is al in het interieur van de auto deur.

Bij het plaatsen van het gereedschap, er zeker van zijn dat het niet te dicht bij de handleiding deurslot. Dit is omdat het zou meer frustrerend als het gereedschap wordt opgevangen in de werking van de autodeur.

Hoe kan ik een autobuster lockout instrument te gebruiken.
Hoe kan ik een autobuster lockout instrument te gebruiken.

Maak gebruik van een slotenmaker lucht wig indien het glas wordt ingebouwd te strak. Meestal wordt gebruikt wanneer er geen ruimte tussen het glas en de deur voor de Autobuster gereedschap te voegen.

Duw het gereedschap naar beneden in de auto deur en proberen naar de andere kant onder het glas van de autoruit te krijgen. Draai de Autobuster gereedschap langzaam zodat het andere uiteinde van de tegenoverliggende zijde van de deur glazen raam staan. Trek het gereedschap terug tot het einde van het is in het voertuig.

Zodra het andere uiteinde van de Autobuster in de auto, zou het gemakkelijker om de auto openen vanuit. Dit kan worden gebruikt om een unlock-knop duwen, trekken de schakelaar, of neem de knop afhankelijk van de bouw van de auto en het model.

Na het succesvol ontgrendelen en openen van de autodeur

Na het succesvol ontgrendelen en openen van de autodeur, vergeet niet om hebben alle gedemonteerde onderdelen weer in elkaar weer te zetten. Deze zouden met name de rubber tochtstrip. Het zou ook ideaal voor alle krasjes op de verf baan door de deblokkeerproces.

Het zou onvermijdelijk zijn voor elke auto eigenaar te hebben om hun auto te openen zonder het gebruik van sleutels van de auto ten minste een keer. De meeste van de tijd deze incidenten zijn niet te voorkomen ongelukken die gebeuren als auto-eigenaren niet kunnen openen hun autodeuren omdat ze geen toegang hebben tot de auto toets.

Soms kunnen de toetsen kan worden achtergelaten in het contactslot of waar dan ook binnen de afgesloten voertuig. Er kunnen andere momenten waarop de toetsen zijn gewoon niet bij de hand als ze zouden kunnen zijn gebleven thuis of op kantoor.

De ergste gevallen zou zijn wanneer de toetsen zijn onherstelbaar of onbruikbaar als gevolg van diefstal, beschadiging of verlies. In elke situatie, zou het nuttig zijn om te weten hoe je een Autobuster instrument te gebruiken, omdat dit is de meest voorkomende apparaat dat wordt gebruikt door professionals.