E2a

Hoe kan ik achter schroefveren vervangen

Het vervangen van de achterste schroefveren op uw auto is zeer eenvoudig te doen. Het kan worden gedaan in een uur met een paar tools die je kan hebben rond de garage.

Ten eerste moet je Krik de achterkant van de auto en zet deze op de krik staat. Een goede aansluiting en een aantal jack stands kan gevonden worden op elke auto-winkel.

Hoe kan ik achter schroefveren vervangen. Zodra elk van de veren is verwijderd.
Hoe kan ik achter schroefveren vervangen. Zodra elk van de veren is verwijderd.

Vervolgens kunt u gebruik maken van een 3/8 inch ratel naar de bodem schok bouten, die zijn aangesloten op de as te verwijderen. U moet dan verwijder de krik staat, en het frame zal verlagen en de veren zal decomprimeren.

Verwijder nu de schroefveren en vervang ze door een aantal nieuwe veren. Schotelveren, stalen veren, en de klok veren zijn erg populair. U kunt een spiraaldraad en veel veren online. Er zijn veel verschillende websites die de veren te verkopen voor uw auto of vrachtwagen. Zij kunnen verbeteren van de prestaties en het uiterlijk van uw voertuig, zodat veren zijn een goede koop. Er zijn veel verschillende foto's online van auto's en vrachtwagens die moeten veren geïnstalleerd. Voordat u de veren, los ieder op zijn beurt en dan uit de onderste bouten. Wees voorzichtig als je dit doet, of de veren kunnen terugdeinzen.

Zodra elk van de veren is verwijderd

Zodra elk van de veren is verwijderd, installeert u de nieuwe veren. Doe dit door de invoering van de nieuwe bouten voor de nieuwe veren, en vervolgens het bevestigen van de beugels. Het is geen goed idee om draai ze helemaal in het begin, in plaats daarvan, elk voorjaar om de beurt totdat ze allemaal uitgelijnd.

Hoe kan ik achter schroefveren vervangen.
Hoe kan ik achter schroefveren vervangen.

U vindt kortingen op schroefveren online dus het is goed om rond te zoeken naar de beste prijs op veren. Zij zullen rechtstreeks de veren aan uw deur en dan kun je ze installeren recht in uw oprit of in de garage. De achterste spiraalveer is gemonteerd tussen de achteras en het frame van uw voertuig. U kunt nieuwe en gebruikte achterste schroefveren online. Getusedparts.com is een website waar u kunt kopen schroefveren, maar er zijn vele anderen. Ze hebben een gebruikte veer locator, zodat u gemakkelijk kunt vinden achter schroefveren. Repairpal.com is een goede website, met tips over hoe u uw auto te repareren. Ze hebben ook informatie over schroefveren, dus je kunt wat onderzoek te doen als je meer wilt weten over het vervangen van schroefveren.

De meeste van de instrumenten die nodig zijn voor deze reparatie kan online worden gekocht. U kunt de aansluiting, de aansluiting stands, ratels, en de veren allemaal van dezelfde online winkel. Het enige wat u hoeft te doen is eenvoudig toevoegen van alle producten aan uw winkelmandje en ga dan verder naar de kassa. U kunt dan betalen met een creditcard en de posten die rechtstreeks verzonden naar uw deur. Zij zullen u vertellen hoe veel scheepvaart is en veel bedrijven hebben items te koop voor u om te kopen. Zij kunnen u het bijhouden van informatie, zodat u kunt bijhouden van uw pakketten en zien wanneer ze zullen aankomen bij u thuis. U kunt een hoop geld door het doen van deze eenvoudige reparatie thuis in plaats van het nemen van het naar de garage. U kunt honderden dollars, en het is een leuk project.