E2a

Hoe aan te trekken sneeuwkettingen

Met de winter nadert snel

Met de winter nadert snel, de veiligheid is van het grootste belang. Het is cruciaal om te weten hoe om ongevallen op de weg te voorkomen vooral op besneeuwde dagen. Rijden op een weg bedekt met een dikke sneeuw en ijs kan zeer gevaarlijk zijn. Het is belangrijk dat u sneeuwkettingen op uw banden voor maximale grip en tractie. Dit is een manier van het voorkomen van ongelukken te gebeuren op de weg. Als u niet beschikt over een sneeuwketting voor uw auto, kunt u eenvoudig aanschaffen bij Walmart tegen een redelijke prijs. Of je kunt ook kijken op verkoop van banden, zijn ze meestal zet ze te koop als een package deal met de banden. De aanschaf van een sneeuwketting alleen krijgt de helft de klus. Je moet ook je kettingen op uw banden. Spikes Spider is een populaire keuze bij de consument vanwege de eenvoudige installatie. Maar als je niet kunt veroorloven dat, hier zijn eenvoudige stappen die u kunt volgen om op uw sneeuwkettingen.

Hoe aan te trekken sneeuwkettingen. Parkeer uw auto veilig weg van het verkeer.
Hoe aan te trekken sneeuwkettingen. Parkeer uw auto veilig weg van het verkeer.
  1. Parkeer uw auto veilig weg van het verkeer. Het zou beter zijn als je dit doet op uw garage. Op deze manier bent u weg van fietsen, auto's, of enige andere vorm van het voertuig, enz.
  2. Zorg ervoor dat de kettingen niet gedraaid of verward. Denk aan de kant met noppen. Deze kant moet worden geconfronteerd wanneer deze is geïnstalleerd. De kettingen zijn steeds gemonteerd op de aangedreven as van het voertuig. Als je rijdt een front-wiel of een four-wheel drive voertuig, is het raadzaam dat u de kettingen op de voorwielen te monteren. Als je rijdt een achterwiel aangedreven voertuig, dan monteert u de kettingen op de achterwielen. U moet nooit monteren kettingen op alle vier de banden. Maar als je trekker banden of spijkerbanden, kunt u afzien bij het opzetten van ketens op alle vier de banden.
  3. Langzaam Drapeer de kettingen over de bovenkant van de band en ervoor zorgen dat de keten middelste gedeelte is op de top van de band midden. Zorg ervoor dat de ketens recht en gelijkmatig verdelen over de band en aan beide zijden van de band. Leg de ketting rond de band stevig en zorg ervoor dat deze correct is gemonteerd. Als u kocht de juiste maat van kettingen voor uw band, zou je niet een probleem hebben met de kettingen niet te strak of te los.
  4. Zet de sneeuwkettingen met de J-haken, grendels, en schroeven die werden verstrekt. Bevestig de kettingen zo strak mogelijk langs de zijwand van de koppeling van de losse eindjes langs de zijwand met sluitstrips of een lengte van bungee koord. Rijd een korte afstand. Controleer nogmaals of de ketens die u hebt geïnstalleerd stevig genoeg zijn of als u op het laatste moment aanpassingen te maken.
  5. Nu herhaal het proces met de andere aandrijfwiel.

Bij het rijden met sneeuwkettingen, is het belangrijk om in gedachten te houden om altijd uw snelheid lager dan 30 mijl per uur, zodat de kettingen goed grip op de weg. Vergeet niet dat veiligheid de eerste prioriteit in het bijzonder tijdens het rijden.