E2a

Hoe kan ik regels voor een tiener bestuurder te maken

Ouders van nature geworden enigszins angstig wanneer hun tiener begint te rijden. De pas ontdekte onafhankelijkheid die wordt geleverd met rijden kan overweldigen een tiener gezond verstand, dus het is belangrijk dat u, als een familie, een aantal regels en richtlijnen. Hier zijn enkele tips over hoe om regels voor een tiener bestuurder te maken:

 1. Begin langzaam. Als uw tiener eerst begint te rijden, geef niet op haar vrije bewind van de autosleutels. Heeft uw tiener beginnen langzaam, met korte lokale verplaatsingen. Geef je een nieuw kenteken tiener de mogelijkheid van het nemen van de auto voor een wervelwind weekend - is er voldoende tijd voor later.
 2. Curfew regels. De meeste landen hebben jonge bestuurder avondklok. Indien u dit wenst, kunt u uw eigen familie avondklok nog vroeger - en het waarschijnlijk zou moeten zijn, in het bijzonder met een begin-driver. Als uw staat heeft geen avondklok wet, je zeker moet een voor uw kinderen vast te stellen. U en uw tiener moeten komen met een avondklok uur dat zowel redelijk vinden.
  Hoe kan ik regels voor een tiener bestuurder te maken. Mobiele telefoon te gebruiken.
  Hoe kan ik regels voor een tiener bestuurder te maken. Mobiele telefoon te gebruiken.
 3. Passenger regels. Wanneer uw tiener wil gebruik maken van de auto, vraag hem waar hij heen gaat en of hij geen passagiers. Het is belangrijk, vooral met nieuwe drivers op een beperking op het aantal passagiers. De limiet moet een of twee op het eerste - te veel passagiers in de auto kan afleiding veroorzaken voor uw tiener chauffeur, waardoor ze allemaal in groter gevaar.

 4. Mobiele telefoon te gebruiken. Je moet verbieden alle mobiele telefoon te gebruiken terwijl uw tiener rijdt. Praten over een mobiele telefoon tijdens het rijden is gevaarlijk voor zelfs de meest ervaren chauffeurs. Een tiener bestuurder moet wijden haar volledige concentratie op de weg. U kunt zelfs uw tiener te vertellen dat de mobiele telefoon beltoon uit te schakelen, zodat ze niet in de verleiding om de telefoon te beantwoorden tijdens het rijden.
 5. Radio's en koptelefoons. Tieners graag de muziek schallen in de auto. Leg uw tiener de gevaren van het spelen van de muziek te luid tijdens het rijden. Als muziek in de auto is te luid speelt, kan uw tiener niet in staat zijn om een auto hoorn of ambulance sirene horen. Ook veel MP3-spelers moeten worden gebruikt met een hoofdtelefoon, dus vertel uw tiener dat het rijden terwijl het dragen van een koptelefoon is onaanvaardbaar en illegaal. Als u vindt dat uw tiener trekt in uw oprit met de muziek schalde of met een koptelefoon op, op te schorten zijn rijden privileges voor een tijdje.
 6. School regels. Veel tieners willen rijden naar school. Auto's zijn statussymbolen en geven tieners de vrijheid van het niet hebben om met de bus. Rijden naar school kan ook toestaan dat een tiener om te gaan waar ze niet de bedoeling om te gaan. Als u vermoedt dat uw tiener is schooltijd snijden omdat ze een auto, bel dan de school. Je moet altijd weten waar uw tiener gaat als ze gebruik maakt van de auto.
  Radio's en koptelefoons. Rijden onder invloed.
  Radio's en koptelefoons. Rijden onder invloed.
 7. Rijden onder invloed. Het is belangrijk dat u over te brengen van de grote gevaren van rijden onder invloed. Niet alleen verboden, het is de oorzaak van duizenden tieners auto-ongelukken per jaar. Tieners hebben de neiging om de gevaren van rijden onder invloed te bagatelliseren. Vertel uw tiener dat hij moet je bellen als hij niet in staat is om naar huis te rijden. U kunt de straffen voor later - het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat uw tiener niet achter het stuur als hij onder invloed van alcohol. Houden parkeerde de auto ergens is een betere optie dan het hebben van uw tiener rijden na het drinken.

 8. Ongevallen en auto problemen. Heeft u een plan in de plaats voor het geval uw tiener krijgt in een auto-ongeluk of ervaart auto problemen. Zorg ervoor dat uw tiener weet waar de auto verzekering en registratie-informatie is gevestigd, alsmede alle motor clubinformatie. Zorg er ook voor dat de tiener u roept meteen als er een ongeluk gebeurt - voordat ze wisselt informatie uit met de andere bestuurder.
 9. Tickets. Als uw tiener krijgt een te hard rijden of parkeerkaart, houdt hem verantwoordelijk voor de gang naar de rechter en / of het betalen van de vergoedingen. Niet borgtocht uw tiener uit - hij zal het nooit leren veiligheid van de bestuurder als je blijft helpen door het betalen van ticket boetes. Ook hebben een plan in de plaats voor een tiener bestuurder die de gewoonte krijgt tickets. Naast het feit dat accumuleren ticket punten kunnen resulteren in het verlies van het rijbewijs, goede chauffeurs zelden tickets. Kijk naar gewone tickets als een waarschuwing dat uw tiener misschien niet klaar voor de verantwoordelijkheid van het rijden.

 10. Vergeet niet, het rijden is een voorrecht. Uw tiener kan dat feit meer op prijs stellen als zij is verantwoordelijk voor het betalen voor autoverzekeringen en gas. Door het betalen voor deze artikelen voor uw tiener, je bent in wezen het geven van uw kind een gratis ritje.