E2a

Hoe kunt u uw rijbewijs te controleren

Vind manieren om de Department of Motor Vehicles contact opnemen over uw licentie

Moet u de status van uw rijbewijs te controleren, maar weet niet hoe dit te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In dit artikel zal ik u uitleggen alle verschillende manieren waarop u kunt de status van uw rijbewijs te controleren.

  1. De nummer een plaats om te controleren is bij uw plaatselijke DMV (Department of Motor Vehicles) kantoor. Sinds die Bureau de licentie voor uw staat en provincie, het is de beste plek om te informeren naar de status. Als een extra reden voor het onderzoeken daar, zal de DMV in staat zijn om u informatie over wat, als er iets is mis is met uw licentie - van vernieuwing naar een opgeschorte vergunning. Als het niet geldig op het moment van het onderzoek, kan de DMV u adviseren over hoe je het probleem opgelost. Misschien wilt u een van de andere opties hieronder om uw status controleren of u van mening bent dat de jouwe niet geldig is en je hebt niemand om je te vervoeren naar de DMV kantoor te kiezen; niemand mag ooit te rijden met een licentie die mogelijk zijn opgeschort , verlopen of ingetrokken.
  2. Een andere optie die je hebt wanneer het proberen om uw licentie te controleren is om een telefoongesprek te voeren naar uw plaatselijke DMV kantoor. Het telefoonnummer voor uw kantoor vindt u in uw lokale telefoonboek. Je kan deze optie gebruiken voor een snelle referentie of als u niet in staat zijn om te reizen naar uw lokale kantoor. Toch kan informatie verkregen over de telefoon niet zo nuttig of betrouwbaar als die verkregen in persoon. Dus deze optie moet alleen worden gebruikt als je niet kunt krijgen om uw DMV kantoor.
  3. Uw laatste optie wanneer het proberen om informatie te krijgen, en misschien wel de meest handige, is een bezoek aan uw staat DMV website. Niet alle state kantoren de mogelijkheid online beschikbaar om je status te controleren, maar velen doen. Om uw staat DMV kantoorsite te vinden, een bezoek brengen aan de automatische uitwisseling . Deze site zal u voorzien van een by-stand de lijst van websites. Klik gewoon op uw staat en kijk onder de online diensten of rijbewijs rubriek. Zoals hierboven vermeld, niet alle staten kunt u de status online te controleren. Als u niet in staat zijn om online in te checken, moet u een beroep doen op een van de andere opties hierboven vermeld.
Hoe kunt u uw rijbewijs te controleren. De nummer een plaats om te controleren is bij uw plaatselijke DMV (department of motor vehicles) kantoor.
Hoe kunt u uw rijbewijs te controleren. De nummer een plaats om te controleren is bij uw plaatselijke DMV (department of motor vehicles) kantoor.

Ik hoop dat dit artikel was behulpzaam bij het verstrekken u met de verschillende opties die beschikbaar zijn voor het controleren van de status van uw rijbewijs . Vergeet niet, als het niet geldig is, neem dan de benodigde stappen om het probleem op te lossen, en dan niet eens rijden met een ongeldig rijbewijs.