E2a

Tire kennis voor vrouwen

Onderhoud van het voertuig is niet alleen voor jongens. Vrouwen kunnen en moeten aanscherpen van hun auto kennis! Voor hun eigen veiligheid en know-how, hier is een aantal banden wetenschap dat alle vrouwen zouden moeten weten.

Stap 1

Tire kennis voor vrouwen. Weet wat de nummers op uw banden betekenen.
Tire kennis voor vrouwen. Weet wat de nummers op uw banden betekenen.

Weet wat de nummers op uw banden betekenen. Niet alle banden zijn hetzelfde. Elke band wordt bedrukt met een speciaal nummer op zijn kant zodat waardevolle informatie biedt voor de mechanica en auto-eigenaren. Kijk eerst voor nummers op uw band die verwijzen naar de metingen. Banden zijn er in alle soorten en maten, dus als je nodig hebt om banden voor uw specifieke voertuig te kopen, moet u dit nummer weten, zodat de band verkoper kan uw banden exact overeenkomen. Een voorbeeld van een band getal P 235-60R-17. Hier is wat al die gekke cijfers betekenen: P staat voor personenauto, 235 is de band breedte in mm, 60 verwijst naar de hoogte van de band als een percentage van de breedte en R betekent dat je band is een radiaal is. Het nummer 17 is de grootte van de velg dat uw band past, in inches.

Je moet ook de productiedatum van de band. U wilt nieuwe banden die nog niet zat rond en worden broos te kopen. Kijk voor een DOT nummer op uw band. Als het nummer eindigt in '3605 ', dan is dat bijzonder band werd gemaakt in de 36 e week van het jaar 2005. Houd in gedachten dat de fabrieksgarantie reeds mogen maximaal op oudere banden als deze, dus kijk voor een meer recente productiedatum.

Stap 2

Een goede bandenspanning is van cruciaal belang. Om veilig te rijden op de weg, moeten vrouwen ook kennis van de juiste bandenspanning. De vereiste bandenspanning voor elke specifieke band geschreven of gevormd in de zijkant van de band. Maar het is niet ideaal banden deze druk vullen zonder de auto. Vrouwen moeten aan banden te vullen volgens de fabrikant de suggestie, zoals beschreven in de handleiding van een voertuig eigenaar. Voor en achter banden hebben vaak verschillende druk specificaties. Juiste inflatie zorgt voor een soepeler rijden en minder brandstofverbruik.

Stap 3

Een goede bandenspanning is van cruciaal belang. Banden moeten worden gedraaid.
Een goede bandenspanning is van cruciaal belang. Banden moeten worden gedraaid.

Banden moeten worden gedraaid. Vrouwen moeten ook kennis over band rotatie hebben. Het is niet ideaal (of veilig) te laten een band op het zelfde wiel voor de duur van het gebruik ervan. In feite zal een band worden versleten op bepaalde plaatsen in de tijd, afhankelijk van axel en zijkant van het voertuig was gemonteerd. Vrouwen kunnen verlengen de levensduur van een band met maar liefst 3 keer gewoon door het draaien van banden van achter naar voren en van links naar rechts (in de meeste voertuigen).

Stap 4

Loopvlak van de band is belangrijk. Banden zijn gemaakt met verschillende treden. Sommige treden zijn bedoeld voor zwaardere weer, wat voor natte omstandigheden, en sommige voor alle doeleinden rijden. Het loopvlak van een band helpt om sneeuw, regen en modder uit de buurt van uw wiel het oppervlak direct, zodat u kunt een vlotte rit hebben, omdat de banden een goede grip op de weg te houden. Loopvlak is essentieel voor uw veiligheid terwijl u onderweg bent. Zodra het loopvlak op uw banden begint te slijten dames, is het tijd om uw banden te vervangen. Dit is een veiligheidsmaatregel die is absoluut noodzakelijk, aangezien alle banden slijten. Neem contact op met de richtsnoeren van uw staat op minimale profieldiepte. In het algemeen zet de Lincoln kant van een cent rechtop in loopvlak uw band en als het onder zijn wenkbrauw, dan is uw band moet worden vervangen. Uw monteur zal een nauwkeuriger profiel-meetinstrument.

Stap 5

Je krijgt wat je betaalt voor. Wanneer het winkelen voor banden, ook vrouwen moeten een beetje kennis als het gaat om banden prijs. In het algemeen, hoe meer je uitgeeft, hoe beter de kwaliteit uw band zal zijn. Goede kwaliteit banden liggen, van 115€ tot 300€. Hoewel banden kunnen duur lijken, vrouwen moeten de wetenschap dat banden zijn een zeer belangrijke aankoop die houdt ze veilig tijdens het rijden.