E2a

Hoe een auto koelen zonder a / c

Airconditioning is een heel leuk ding om te hebben in je auto, maar sommige auto's, voor een of andere reden, niet zijn voorzien van airconditioning en dat is wanneer wordt het belangrijk om een aantal snelle manieren om een auto af te koelen weten zonder een A / C unit geïnstalleerd of het bedienen van. In het midden van juli is het nooit een goed idee om te reizen zonder een manier om jezelf te beschermen tegen de hitte en als u niet beschikt over de financiële middelen om uw A / C repareren of installeren van een eenheid die werkt dan zijn hier enkele ideeën die u kunt gebruiken om uw auto koel te houden in de zomer.

Hoe een auto koelen zonder a / c.
Hoe een auto koelen zonder a / c.

Een van de dingen die ervoor zorgen dat de temperatuur te stijgen in de auto is de warmte van de zon afkomen direct op uw auto door de voorruit terwijl het geparkeerd. U kunt afkoelen uw auto zonder een A / C in de zomer door het verlaten van al uw ramen naar beneden gerold een halve centimeter, terwijl de auto geparkeerd en zetten iets in de voorruit te blokkeren de zon. U kunt ook een windscherm schaduw voor uw auto meestal kopen voor slechts een paar dollar en dit zal helpen om te verzekeren dat de warmte van de zon niet de hele dag draaien van uw auto in een oven.

U kunt uitbreiden op de voorruit schaduw idee van verven uw ramen te blokkeren van de zonnewarmte ook. U kunt een raam verven kit voor een relatief klein bedrag aan geld van enige plaatselijke auto-onderdelen op te slaan en vervolgens die u zullen helpen de warmte binnen te houden van de zon uit je auto de hele dag lang. Vergeet niet dat een groot deel van de warmte van een zomerse dag is afkomstig van de zonnestralen, zodat de meer van deze stralen kunt u buiten te houden van uw auto de koeler uw auto zal zijn.

Natuurlijk is de meest efficiënte manier om uw auto te koelen zonder een A / C unit is naar beneden rollen de ramen en het meervoud woord ramen is hier van belang omdat alleen naar beneden rolt een venster niet helpt bijna net zo veel als het openen van de ramen en het toestaan van de wind van buiten te laten circuleren door de auto. Een rolden venster wordt minder effectief als je vastzit in langzaam rijdend verkeer jam op de snelweg en er is geen lucht die door het open raam of wanneer het stromende regen en je kunt niet het raam open at all. Dus wat doe je dan? Er zijn veel verschillende soorten en modellen van het dashboard fans die je kunt kopen die zorgen voor een zeer verfrissend en constante wind, ongeacht of de auto in beweging is of niet. Alles wat je nodig hebt is een aansteker, of stopcontact, in uw auto om de ventilator te sluiten op en dan ben je genieten van de voordelen van een effectieve dashboard ventilator.

U kunt afkoelen uw auto zonder een A / C unit als je gewoon gebruik maken van uw hoofd en vergeet niet dat naar beneden rolt het raam niet altijd het beste antwoord. Houd de zonnewarmte stralen uit je wagen en zoek een dashboard ventilator om de lucht in beweging en je moet gewoon goed.