E2a

Hoe het aansluiten van een turbo boost gauge

De turbo boost meter is een effectieve maatregel van hoeveel extra warmte, lucht, en de stroom wordt opgewekt door de turbo boost die je jay hebt geïnstalleerd in uw auto. Hoewel de meeste turbo boosts komen met hun eigen meters, de meters zijn meestal vrij onnauwkeurig. Om het probleem te verhelpen, moet u uw eigen turbo boost gauge. Hier is hoe.

  • Dashboard paneel. Allereerst moet u het deel van het dashboard waar de turbo boost meter moet worden geplaatst bepalen. De meeste auto's en vrachtwagens hebben compartimenten of spaties in het dashboard dat u zal toestaan om extra meters te plaatsen. Als er geen zijn beschikbaar, echter, kunt u de meter met haken en schroeven onder het dashboard. Het belangrijkste punt is dat de turbo boost meter niet mag met je handen verstoren tijdens het rijden, maar moet gemakkelijk toegankelijk en gemakkelijk te bekijken.
  • Het installeren van de meter. Om de meter zelf te installeren, moet u de schroefdop, die meestal is gelegen aan de voorzijde van de montageplaat waar de turbo boost meter is geplaatst nemen. Verwijder de schroeven en vervolgens de meter dus boven op het paneel dat de kap kan worden geschroefd op de meter en zijn plaats te houden. Plaats de bouten en de schroeven die u hebt verwijderd en zorg ervoor dat het stevig op zijn plaats zit. Indien er meer bouten en moeren die worden gebruikt om de kap te beveiligen, of alle deze worden ook aangetrokken, waardoor de meter niet beweegt terwijl het voertuig in gebruik.
  • Het beveiligen van de meter. Vervolgens moet u de turbodrukmeter plaats over de firewall van het voertuig. U kunt dit doen door gebruik te maken van de firewall in uw voertuig als toegangspunt. U zult meestal fi8nd een aantal passages en harnassen die u zal toestaan om de meter vast in de motorruimte. Neem rubber grommets en gebruik deze om de kabels te dekken, indien mogelijk, en dan vastbinden van de kabel aan op de slangen en de paden. Dit zal zorgen voor de meter en houd het tegen beschadiging van de trillingen van de auto, en zorgt ervoor dat de kabels geïsoleerd van te veel warmte.
  • Boost-systeem. Zodra de meter is bevestigd, is de volgende stap de boost systeem met de turbo de Vacuümslangen. De Vacuümslangen bevindt zich meestal in de inname plooien van de motor. Neem de buis en maak T bezuinigingen op de slang. Of u kunt gewoon boren op de buizen in uitlaatspruitstuk, om de beste ratings te krijgen.
  • Bedrading. Zodra de meter is aangesloten op de boost-systeem, zult u hoeft alleen maar de draden van de turbodrukmeter op de stroombron. U kunt gebruik maken van de radio lijnen naar de turbodrukmeter geven een stroombron. Als u een motor boost meters, zal het echter voldoende om de turbodrukmeter verbinden met een perslucht.
Hoe het aansluiten van een turbo boost gauge. Het installeren van de meter.
Hoe het aansluiten van een turbo boost gauge. Het installeren van de meter.

Met deze stappen, moet u in staat zijn om een turbodrukmeter die nauwkeurig meten van de turbo boost die u hebt geïnstalleerd in uw auto te installeren.