E2a

Hoe het opzetten van verkeerskegels

Weten hoe u verkeerskegels kan een zeer nuttig vaardigheid

Weten hoe u verkeerskegels kan een zeer nuttig vaardigheid. Deze kegels helpen direct verkeer of bieden voldoende waarschuwingen aan gevaren op de weg, zoals niet vastgelegde mangaten, een grote bult op de weg en dergelijke. Goed geplaatst verkeerskegels kan spellen het verschil tussen een rustige woon-werkverkeer en een vervelende verkeersongeval. Als u het instellen van deze kegels, moet u lezen via de herinneringen onderstaande over hoe en waar ze te plaatsen. Het is niet alleen gedaan door het plaatsen van deze kegels op de weg - er zijn verschillende dingen die je moet overwegen met elke beweging.

  • Imagining de verkeersstroom. Als u meer nodig de kegels om het verkeer uit een bepaalde plek te leiden, dan moet je eerst doen alsof en als dat nodig is, schetsen de ideale doorstroom van het verkeer je in gedachten hebt. Strategize over hoe u kunt het verkeer af te leiden van de obstructie die u wilt worden vermeden of beeld hoe heroriëntering van de voertuigen en ontlasten van een verstopt gebied. Start in kaart brengen van de kegels als je een goed plan op zijn plaats.
  • Het kennen van de verschillende soorten conus. De volgende stap is om te weten wat voor soort conus moet worden gebruikt in uw weg. De kortere kegels zijn meestal bedoeld voor de kennisgeving op kortere afstand vanaf de kegels kleiner. Deze kleinere kegels meestal een voet en een half hoog. Dit is nuttig voor het afdekken van kleine oneffenheden in de weg en andere minder belangrijke obstakels die een chauffeur kan snel voorbereiden. Er zijn de grotere soorten, die als gewoonlijk iets meer dan 2 meter hoog. Deze kegels worden geplaatst op grotere obstakels, zoals verkeersongevallen of weg voltooiing programma. De grotere kegels worden gezien van een langere afstand en dus, hebben gewaarschuwd de bestuurder voor een langere tijd.
  • Spacing de kegels goed. Het volgende wat je hoeft te doen is om te weten hoeveel ruimte moet worden toegewezen per kegel. Ervan uitgaande dat u ruim aanbod van verkeerskegels hebt, moet je ze goed plaatsen genoeg, zodat de auto's niet kan passeren tussen hen in, dat is hun primaire doel. Dit zou sturen de juiste boodschap aan de chauffeur dat zij rijden rond de kegels zeker en niet er doorheen.
  • Het opzetten van kegels in snelheid manieren. Wanneer u het opzetten van verkeerskegels voor wegen dat auto's zich op een hogere snelheid, zoals snelwegen, dan moet je de kegels plaatsen zoals in het begin van de weg mogelijk te maken, met dicht op elkaar geplaatste kegels tot u in staat om de drivers op de juiste rijstrook te wijzen. Met deze situatie, moet je de kegels te stellen vroeg, zodat de chauffeurs veel tijd om te reageren en te bereiden.
  • Het testen van de kegels. Als je tijd hebt, kunt u proberen te gaan rond de kegels tijdens het gebruik van een groter voertuig, zoals een SUV. Zorg ervoor dat het verkeer omleiden niet te strak, omdat de andere voertuigen niet meer passen in het.

Hoe het opzetten van verkeerskegels. Imagining de verkeersstroom.
Hoe het opzetten van verkeerskegels. Imagining de verkeersstroom.

Zorg ervoor dat uw kegels in goede staat en kan nog steeds alleen staan stabiel op de weg. Zorg ervoor dat de kleur nog steeds waarneembaar is en dat alle kegels zijn goed opgeslagen.