E2a

Hoe kan ik een auto - acculader te kiezen

Lood-zuur accu's in auto's werken door middel van een chemische reactie in platen van de batterij. De meeste lood-zuur batterijen bevatten gedistilleerd water, dat reageert met de chemische samenstelling van de metalen platen, wat resulteert in een lading. Omdat de auto acculaders wordt verwacht dat ze dat de eerste lading te leveren voor het maken van de motor beurt bij ontsteking, moeten ze een hoge hoeveelheid stroom. Als de auto draait op kruissnelheid, zal de dynamo over te nemen in het leveren van elektriciteit aan de auto, en ook het opladen van de batterij. In lage RPM's, hoewel, het is nog steeds de batterij die in de eerste plaats verantwoordelijk levert door het systeem.

Bijna op accu kan een pijn zijn

Hoe kan ik een auto - acculader te kiezen. Controleer wat voor soort accu van uw auto of auto's hebben.
Hoe kan ik een auto - acculader te kiezen. Controleer wat voor soort accu van uw auto of auto's hebben.

Bijna op accu kan een pijn zijn, vooral als u een automatische voertuig te besturen. Als je rijdt stick-shift, kunt u eenvoudig jumpstart of push-start de auto, zolang de batterij nog steeds een beetje last. Zodra de auto is onmiddellijke doorstart, zal de dynamo dan doen haar rol in het leveren van stroom en opladen van de batterij. Ervan uitgaande dat de batterij is nog steeds gezond, kunt u verwachten om te kunnen naar de winkel te rijden voor een vervanging van de batterij. In sommige gevallen kan de batterijen gewoon te verliezen en kunnen worden trickle-rekening van de levensduur te verlengen.

Echter, als je rijdt een automatische, is er meestal geen andere keuze dan startkabels gebruiken om uw auto te starten. En als uw auto is vrij nieuw, is de kans groot dat het sterk afhankelijk van elektriciteit, zelfs voor de motor brandstof injectoren te werken. Je zou willen dat je batterijen voldoende lading hebben te allen tijde. Maar toen de hete zomer en koude winter aankomt, uw batterijen zijn waarschijnlijk plotseling uit te geven als gevolg van veranderingen in temperatuur. In deze gevallen zou een auto acculader zeker van pas komen in uw garage.

Het kopen van een auto-accu lader kan een redder in nood

Het kopen van een auto-accu lader kan een redder in nood. U kunt het gebruiken om jumpstart uw auto als uw batterij bijna leeg is, of u kunt gemakkelijk op te laden en te verjongen een bijna lege batterij. Hier zijn een paar tips bij het kopen van een auto-acculader.

  • Controleer wat voor soort accu van uw auto of auto's hebben. Als je rijdt een gas-aangedreven sedan, er een kans dat draait op 12V. Als je rijdt een diesel-aangedreven bestelwagen of vrachtwagen, het is waarschijnlijk met behulp van 24V. Ga voor een lader die je accuspanning ondersteunt.
  • Een goede start bij het maken van een vergelijking is surfen voor online reviews en feedback over de auto acculaders. Bekijk reviews op Beoordeel dit alles , bijvoorbeeld.
  • Wacht te koop seizoen kan beginnen vóór het kopen van een auto-accu lader, zodat je kunt krijgen aanzienlijke besparingen. Auto-accu's meestal niet vlak voor de winter of zomer als gevolg van snelle temperatuurwisselingen. U kunt verwachten winkels tot een verkoop op deze items in de herfst of lente te bieden.
  • Zorg ervoor dat u het juiste type lader kopen voor beslag van uw auto. Voor het beste resultaat, vraag dan een vertegenwoordiger aan te tonen hoe u de lader te gebruiken.

Voorzichtigheid is geboden wanneer u gebruik maakt van een auto-acculader. Bedenk dat het een elektrische apparatuur, en het kan schade of storingen aan uw auto veroorzaken bij onjuist gebruik. Je zou ook risico lopen op het krijgen van een elektrische schok of brandwonden veroorzaken als je niet weet hoe goed je auto acculader te gebruiken.

U kunt uw auto-acculader te druppelen 's nachts laad uw batterij

U kunt uw auto-acculader te druppelen 's nachts laad uw batterij, genoeg geven laadcapaciteit. U kan hij auto-acculader ook uset om jumpstart de auto, voor het geval de accu te zwak is voor een goede start. Raadpleeg uw handleiding voor de juiste gebruik, zoals verschillende modellen kunnen verschillende specifieke instructies te hebben.