E2a

Hoe kan ik een motorkap op te bouwen

Motorkappen kunnen worden gebouwd of vervaardigd uit een groot aantal grondstoffen en composietmaterialen zoals plaatwerk, aluminium, polymeren en waterbestendig stoffen. Het type motorkap dat het beste zal afhangen van de express noodzaak van een deksel of de bijzondere wens men voor het bekleden van een motor.

Bijvoorbeeld een motor die kan worden onderworpen aan overmatige vocht dauw niet gediend door een metalen of eventueel zelfs een polymeer cover. Dit kan een geval waarin een stof is gefelst in een manier om een omhulsel dat de inname en brandstof dispersie systemen zoals carburateurs en de ontstekingssystemen beschermd in de motorruimte te maken.

Basic bescherming van de motor is een waardevolle overweging voor gas en elektrisch aangedreven tuingereedschap, zoals maaiers en trimmers. Deze tools zijn vaak onderhevig aan stof en vocht en betrekking zal toevoegen aan de betrouwbaarheid van de motor en verminderen het onderhoud en de filter vervangen. Stof is eenvoudig te monteren en in te korten voor elkaar naaien en het stiksel kan worden gedaan met de hand of op een machine. Een stevig naaien draad kan zowel op basis van polymeer lijn of lichtgewicht snoer zijn.

Hoe kan ik een motorkap op te bouwen. Hetzelfde geldt met stof op basis van covers.
Hoe kan ik een motorkap op te bouwen. Hetzelfde geldt met stof op basis van covers.

Covers voor grote industriële installaties motoren zoals die in tractoren en grondverzetmachines kunnen worden vervaardigd uit aluminium of plaatstaal. Deze deksels kunnen worden afgestemd op de specifieke motor configuratie door middel van een sjabloon uit lichte afficheraad of andere gemakkelijk grootte gesorteerde materiaal. De naden worden gelast of geklonken. Deze materialen kunnen ook worden gevormd om te voldoen aan vrijwel elke motor configuratie met behulp van een buigmachine of pannen machine.

Metaal en aluminium deksels kunnen ook worden afgewerkt in epoxy soort verf te ontwerpen styling toe te voegen aan de motorruimte. Het ontwerp mogelijkheden in dit opzicht zijn vrijwel eindeloos. Metalen kunnen swirl afgewerkt, gepolijst, verdrietig of gladde coating, afhankelijk van de gewenste uitstraling in gevallen waarin de motor kan worden weergegeven in wedstrijden of gewoon te zien zijn.

Hetzelfde geldt met stof op basis van covers

Hetzelfde geldt met stof op basis van covers. De selectie van stoffen en de stijlen van stiksels en naden zijn weer bijna eindeloos. Stencils kunnen worden gesneden en de stof hoezen kunt een logo of een bedrijfsnaam en zelfs een persoonlijke naam voorzien. Dit wordt voorafgaand aan elkaar naaien van de hoes om gedaan om een uniform design balkon of naam te garanderen.

Hoe kan ik een motorkap op te bouwen.
Hoe kan ik een motorkap op te bouwen.

Polymeer beschrijft vereisen een uitgebreidere vervaardigen werking maar de selectie van composieten en kleuren kan een uniek deksel die aantrekkelijk als functioneel. Wederom een sjabloon vormen de configuratie van de covers en het vormen en verwarming proces uitgevoerd door gekwalificeerde ambachtslieden.

Inkoop van materialen en de nodige gereedschappen en accessoires die nodig zijn om te fabriceren en te monteren motorkappen kunnen worden uitgevoerd op de lijn of door een bezoek aan distributeurs en materiaal outlet stores.