E2a

Hoe kan ik radiator - ondersteuning

Een radiator steun is een essentieel onderdeel van het koelen van een auto systeeminstellingen. Het houdt stevig de radiator op zijn plaats en houdt het uit komt in nauw contact met de motor.

Hoe kan ik radiator - ondersteuning. Zijn alle van de benodigde gereedschappen en vervangende materialen bereid.
Hoe kan ik radiator - ondersteuning. Zijn alle van de benodigde gereedschappen en vervangende materialen bereid.
  1. Zijn alle van de benodigde gereedschappen en vervangende materialen bereid. Krijg alles klaar en binnen handbereik om onnodige vertragingen te vermijden. Natuurlijk hebben de radiator gereed voor ondersteuning. Voor gereedschap, hebben steeksleutels, stopcontact en momentsleutels van verschillende grootte voor het project. Je moet ook een betrouwbare as staan of een werktafel waar u de verwijderde radiator en elektrische ventilator later in te doen. Als u wilt, kunt u een aantal oude dagbladen dit hulpprogramma tafel.
  2. Houd altijd nodige veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd. Ten eerste, nooit beginnen met de radiator steun installatie als de auto de motor is niet helemaal kan afkoelen. Volgende is het uitschakelen van de auto algehele elektrisch systeem. Doe dit door los te haken van de auto accu negatieve kabel van de terminal met het gebruik van de sleutel.
  3. Verwijder de bumper. Alvorens dit te doen, zorg ervoor dat je de motorkap open te houden te allen tijde. Gebruik de meegeleverde metalen staaf om dit te doen. Met het gebruik van een 10 mm dopsleutel, Schroef de twee 10mm bouten waarmee de plastic stukken onder de radiator support eerste. Nu slechts twee bouten op de top houden hem op zijn plaats. Vergeet niet om de as standaard gezet onder de radiator ondersteuning, zodat het niet kan vallen af. Vervolgens is het verwijderen van de 10mm bouten waarmee de bumper aan beide uiteinden. Laat iemand om u te helpen met de bumper verwijderen want het is zwaar.
  4. Verwijder andere daarmee samenhangende installaties. Maak de bedrading vinden op links van de radiator onderkant. Vervolgens is ongedaan te maken de kabels voor vrijgave van de kap is. Er moeten ongeveer drie dus zorg ervoor dat ze allemaal los te maken. Extra elektrische sensoren voor de kap en het airbagsysteem moet worden afgebroken als goed. Tot slot, draai de bouten waarmee de stuurbekrachtiging mechanisme op de radiator ondersteuning.
  5. Verwijder de radiator steun. Schroef de resterende twee 10mm bouten boven op de radiator ondersteuning. Daarna verlichting van de radiator samen met de ventilator van het voertuig.
  6. Plaats de nieuwe radiator steun. Verwijder de vergrendeling van de oude radiator ondersteuning door de bouten los te. Na wards, bevestig deze aan de vervanging. Tot slot, gewoon in de nieuwe ondersteuning door vastzetten met bouten in de overeenkomstige plaatsen.
  7. Vervang alles in de juiste positie. Zet de radiator weer in de eerste ervoor zorgen dat alles perfect past in als het vroeger was. Tot slot, plaats de bumper.

Radiator dragers zijn een van de gemakkelijker versleten onderdelen van een auto als gevolg van de blootstelling aan de schurende auto vloeistoffen, bijtende zout, en de algehele slijtage van frequente gebruik, zodat periodieke veranderingen nodig zijn.