E2a

Hoe kan ik veilig over te trekken met een lekke band

Een van de gemeenschappelijke auto problemen dat de meeste auto-eigenaren zullen ervaren op een of ander moment een lekke band. Lekke banden gebeuren als gevolg van een verscheidenheid van redenen, maar de meest voorkomende is wanneer de band wordt doorboord. Hierdoor ontstaat een gat in de band die de lucht afgeeft. Wanneer de band vlakker, de auto bijna onmogelijk te controleren, en verder rijden kan schade het wiel zelf. Hier is hoe je veilig kunt dan trekken met een lekke band.

Controle. Zodra de lekke band op de weg

Hoe kan ik veilig over te trekken met een lekke band. Controle.
Hoe kan ik veilig over te trekken met een lekke band. Controle.

Controle. Zodra de lekke band op de weg, zult u waarschijnlijk een luid snap als de lucht wordt losgelaten. In sommige gevallen wordt de lucht vrijgelaten uit een klein gaatje en de lucht stroomt langzaam. In dit geval, moet u ervoor zorgen dat u de volledige controle over de auto, die de neiging hebben om veer off-road te nemen, omdat de wielen niet meer zelfs. Vergeet niet dat sturing kan heel moeilijk zijn, omdat het wiel met de lekke band zal moeilijk te controleren. Zorg ervoor dat u het stuur vastgrijpen zeer strak. De meeste mensen zullen impulsief stap op de remmen als de auto begint te gaan uit de hand, maar je moet vooral vermijden als u in een snelweg. In plaats daarvan moet u uw grip los te maken van het gas pedaal langzaam, zodat je bij een zachte aanslag

Van rijstrook veranderen. Als u een lekke band in een snelweg, een van de dingen die je moet vermijden krijgt is vertragen of te stoppen in het midden van de weg. Het doel is van rijstrook te veranderen en om te parkeren op een plaats waar u en uw auto veilig zijn. Hoewel moeilijk, moet je proberen om de snelheid van de andere auto's passen. Indien dit niet mogelijk is, zorg ervoor dat uw noodverlichting zijn ingeschakeld, en dat je de rijstrook zo snel mogelijk. Vergeet niet dat uw auto uiteindelijk zal vertragen, dus zorg ervoor dat u snel te reageren.

Aan de kant. Als je eenmaal hebt overgestoken en veranderd rijstroken, over trekken om een veilige parkeerplaats. Als u in het midden van een snelweg, op zoek naar een langs de weg die breed genoeg is om uw auto te passen. Probeer anders een uitgang van de snelweg te vinden. Zorg ervoor dat u op reis bent hard en vlakke ondergrond en trek over, want een lekke band is bijna onmogelijk om te navigeren als op modderige grond.

Controle. zodra de lekke band op de weg. Van rijstrook veranderen.
Controle. zodra de lekke band op de weg. Van rijstrook veranderen.

Repareren. Zodra de band is afgevlakt, bedenk dan dat de auto onbruikbaar is en dat moet je niet proberen om de auto te rijden naar een reparatiewerkplaats, hoe nabij de reparatiewerkplaats is. Rijden met een lekke band is niet alleen moeilijk, maar zal de banden beschadigen onherstelbaar en kan zelfs verwonden het wiel zelf. Je moet proberen om de banden te wisselen als je weet hoe. Zo niet, dan kunt u bellen voor hulp. Zorg ervoor dat u altijd het nummer van een lokale garage groep om u te helpen.

Met deze stappen, moet u in staat om over te trekken met een lekke band zo veilig mogelijk.