E2a

Hoe maak je een auto versterker te installeren

Elke muziekliefhebber kan niet zonder een geladen audiosysteem in zijn auto. En wat een betere manier om ervoor te zorgen dat elke noot en thump-dreun van de baslijn geluid hoort, maar met een luidspreker opgezet, compleet met versterkers op te pompen de muziek?

Versterkers zijn een noodzakelijke component in een goed opgezet audiosysteem. Versterkers functioneren door het uitvoeren van meer krachtige en veel luider geluid van de luidsprekers voor een helder nog onvervormd geluid. Een sprekers alleen-audio instellen, terwijl het misschien geven bevredigend geluid, zal zeker niet voldoende - vooral als u de muziek-snob-type die neemt genoegen met het luisteren naar elke noot geschreven door uw favoriete componist.

Hoe maak je een auto versterker te installeren.
Hoe maak je een auto versterker te installeren.

Inkoop op de eerste plaats voor een auto versterker installatie optreedt. Het verwerven van een versterker betekent dat je zult moeten om vertrouwd te raken met de verschillende factoren die een een goede koop. Een auto versterker RMS-vermogen moet exact overeenkomen met die van uw luidsprekers en de subwoofer. Incompatibele vermogen kan leiden tot kapotte luidsprekers en de subwoofer die zal zeker niet een goed scenario voor u en uw auto. Denk na over hoe eigenaardig uw auto zal ruiken als gevolg van al die verbrande draden.

Een andere factor om te controleren zou de auto versterker in staat is om zichzelf af te koelen zijn. In het algemeen, een versterker die is zwaar genoeg moet zijn geïnstalleerd met voldoende heatsinks voor het beheer van de temperatuur. Het oppompen van de versterker resulteert in gegenereerde te veel warmte. Daarom is het cruciaal dat de versterker in een gebied met voldoende luchtstroom. Overweeg de installatie van uw versterker onder de passagiersstoel. Niet alleen zijn uw auto versterkers verborgen voor de nieuwsgierige ogen van dieven, maar het zorgt ook voor voldoende ventilatie om de versterker te voorkomen dat letterlijk verbranden. Alternatief kan het installeren van de versterker in het compartiment gebied worden uitgevoerd. Echter, dit maakt uw auto gevoelig voor vandalisme. Als het mogelijk is, het opzetten van extra ventilatoren uitsluitend bestemd voor de auto-versterker om beter te helpen bij de verspreiding van de warme lucht die door de versterker. Het installeren van auto versterkers onder stoelen moet ook worden gedaan door een doorgewinterde professional. Je wilt niet te eindigen invaliditeit of veel erger, vernielen je kracht deuren helemaal.

Een high-end auto versterker zal van geen enkel nut als ondermaats of onjuist kabel draden worden gebruikt. Houd in gedachten dat versterker output aanzienlijke hoeveelheden elektrische stromen dus een goed-genoeg dunne kabel niet mag worden gebruikt voor het doel. Het verwerven van de juiste kabels, samen met de auto versterker uit de winkel. Stroomkabels moeten stevige en moet worden uitgerust met een in-line zekering. Deze zekering zal blazen en pop uit aan bestaande niet worden uitgevoerd door de draad, zodat er geen verdere schade niet alleen de versterker, maar de luidsprekers en de subwoofer ook. Andere kabel must-haves zijn RCA-kabels, de luidsprekerkabel aansluitingen, gemalen kabels en afstandsbediening draden.

Hoe maak je een auto versterker te installeren.
Hoe maak je een auto versterker te installeren.

Ten slotte, gaan niet naar de winkel en koop een versterker die u van plan bent later hebben gewijzigd. Koop altijd wat je hebt geïdentificeerd als het merk en het model dat u wilt. Je wilt niet te gaan door alle de moeite van het verwijderen van de autostoelen en verpest je auto interieur, alleen maar omdat u wilt dat bepaalde versterker specs later aangepast.