E2a

Hoe maak je een autogordel extender installeren

Auto's

Auto's, pick-ups, luxe of niet, zijn ontworpen met de algemene of meerderheid consumenten in het achterhoofd. Dat betekent dat voertuigen ontworpen voor de gemiddelde lengte, het gemiddelde gewicht en de gemiddelde spanwijdte van de gemiddelde consument. Soms echter zijn er voertuigen die zijn ontworpen voor de grotere verbruikers. Deze ontwerpen hoewel niet tegemoet te komen aan iedereen wat wils is.

En dat is de reden waarom sommige auto's al gebouwd voor de gemiddelde Joe worden gebracht door degenen die niet passen in de afmetingen. Het is ieders recht om te kopen wat voertuig dat ze willen, maar soms is het van invloed op de functies van sommige onderdelen van de auto, zoals de gordel. Maar geen zorgen, nu kan je de auto die je wilt en nog steeds profiteren van de veiligheid wordt u aangeboden door de veiligheidsgordels. Hier zijn enkele tips over hoe je een autogordel extender installeren.

Hoe maak je een autogordel extender installeren. Installeer de extender.
Hoe maak je een autogordel extender installeren. Installeer de extender.
  • Riemen vast. Voordat u uw auto gordel extender je moet bereid zijn om op dit project. Je hebt een autogordel extender dat universeel is, verstelbare moersleutel en de juiste gordel extender hardware. Veiligheidsgordels zijn gemaakt om levens te redden. Dus als je gaat om het aan te passen, zorg ervoor dat je blijft de kern doel intact. De reden voor het doen van deze uitbreiding is, zodat de veiligheidsgordel nog steeds levens kan redden, ondanks zijn beperking. Het is noodzakelijk dat je dingen goed te doen.
  • Krijg een extender. Je kunt niet verbreed uw veiligheidsgordel als u niet beschikt over een gordel extender. U kunt een op de plaatselijke winkels of online auto-onderdelen sites. Hier zijn een aantal online sites waar je kunt een universele autogordel extender te krijgen: JC Whitney of Wesco Performance. Deze websites bieden varianten in de 6-inch of 12-inch. Dus kies de variant die het beste voor u zal werken en orde. De kit moet komen met de hardware die moeren, ringen, en soms de handleiding bevat.
  • Installeer de extender. De eerste stap in het installeren van de autogordel extender is te kijken naar het einde van de band die niet intrekbare. Dit is het deel van de gordel die aan een houder bevestigd naast de auto zitvlak. Met de hulp van uw sleutel, verwijder de ring en moer bevestigd aan de gordel mount. Plaats de ring en de moer van de veiligheidsgordel mount terug op zijn plaats zodra je het gebogen uiteinde van de gordel extender op de bout te zetten. Zorg ervoor dat de moer vast genoeg is om levens te redden.
  • Schroef de riem in. Verkrijg de bout die wordt geleverd met uw gordel extender kit. Steek de bout door de waterpas kant van de extender. Dat gedaan, steek deze dan door de metalen component van de oude gordel. Om dit goed te doen, plaatst u de platte kant van de bout naar de zitting.

Voordat u wegloopt van uw nieuwe uitgebreide gordel ervoor te zorgen dat elke bout en sluitring goed is vastgedraaid. Als je dat gedaan hebt, dan is het tijd om de weg op.