E2a

Hoe maak je een camper wc te vervangen

Een van de meest voorkomende problemen met recreatief voertuig is het gebruik en het onderhoud van RV toiletten. Deze hebben tanks voor schoon water en speciale tanks voor het houden van de afvalstoffen. De effectieve engineering van RV toiletten maakt ze zeer comfortabel voor lange reizen. Geen wonder waarom RVs ook worden genoemd als campers. Er zijn echter gevallen dat de oude camper wc beschadigd raakt dat er geen reparatie weer kan het nuttig zijn. In dat geval vervangen toilet is de beste oplossing voorhanden.

Het inhuren van een professionele monteur is de makkelijkste uitweg. Maar het vervangen van de RV toilet is eenvoudig genoeg voor RV eigenaars.

  • Het schoonmaken van de oude camper toilet. Nooit het toilet beschikken zonder het schoonmaken eerst. Gebruik de aanbevolen reinigings-oplossing voor het toilet. Reinig de tanks en de reservoir voor afval. Verwijder het afval voor het reinigen van de tanks. Verwijder ook de omgeving van het toilet.
  • Bereid je voor op het verwijderen van de oude toilet. Verwijder alles wat zal interfereren met de camper wc verwijderen. Daarna bereiden het gebied waar de oude toilet wordt geplaatst tijdens de installatie van de nieuwe RV toilet. Schakel ook de RV waterpomp en daarna spoel het toilet.
  • Verwijder de oude RV toilet. Er is een plastic deksel, die kan worden gevonden op de bodem van de wc's. Trek deze plastic deksel totdat het wordt verwijderd. Onder deze dekking zijn bouten en moeren die het toilet vloer vast te zetten. Gebruik een sleutel om de bouten los te maken. Ondertussen bereiden oude handdoek om de RV toilet, zodat druppels zullen worden ingehaald. Nu achter leunen het toilet en zoek naar de slang. Dit is meestal verbonden met zijn rug geplaatst. Maak de slang los door de bouten. Trek de oude camper wc van de vloer. Schud en draai het toilet als het niet kan worden verwijderd door te trekken. Leg de oude toilet op de voorbereide oude kranten.
  • Installeer de nieuwe RV toilet. Verwijder eerst de pakking op de RV vloer. Dit ding is een rubber gemaakt sealer dat het toilet lekt houdt. Til deze omhoog en dan weer schoon de vloer. Gooi de oude pakking en vervang deze door een nieuwe. RV toiletten zijn voorzien van pakkingen, ook. Gebruik dat op de vloer en vervolgens de nieuwe RV wc plaatsen op de plek van het oude toilet. Line-up gaten het toilet, zodat bouten kunnen worden geschroefd en beveiligen het toilet. Schroef de bouten net genoeg om het toilet te houden. Zit op de nieuwe wc en proberen om verder te gaan het. Het mag niet wankelen, maar moet steeds op de grond zitten. Draai de bouten als de wiebelt, want zo niet, het toilet zou kunnen losraken.
  • Weer Sluit de slang aan de nieuwe toilet. Draai de slang met bouten en moeren. Schakel de waterpomp. Spoel het nieuwe toilet te zien of het lekt of als het niet kan spoelen naar beneden het water goed. Het schoonmaken van de omgeving weer totdat u tevreden bent. Gooi de oude toilet en het reinigen van de omgeving. Schik de RV levensmiddelen rondom het toilet.

Hoe maak je een camper wc te vervangen. Het schoonmaken van de oude camper toilet.
Hoe maak je een camper wc te vervangen. Het schoonmaken van de oude camper toilet.

Uw camper moet nu meer comfort voor gebruik dat het een nieuwe camper toilet. Goed te onderhouden als hoe het wordt aanbevolen door de fabrikant. U wilt niet naar het toilet vervangen te snel dan verwacht. Hou het schoon en goed onderhouden en uw nieuwe camper wc zou de verwachte duur van de nuttige functie overleven.