E2a

Hoe maak je een compressor verf pistool te gebruiken

Als u wilt dat om tijd te besparen van het schilderen oppervlakken

Als u wilt dat om tijd te besparen van het schilderen oppervlakken, zoals uw auto, zou je de compressor verf pistool te gebruiken in plaats van te kiezen de gebruikelijke kwast en verf lade. Echter, een compressor verf pistool is veel meer anders en ingewikkelder dan de traditionele. Controleer deze stappen over hoe een compressor verf pistool te gebruiken.

  • Omdat de compressor verf pistool is ingewikkelder dan de traditionele manier van schilderen, je moet haar basis te leren. U kunt via het internet over de manier waarop het gebruik van de compressor verf pistool te maken. Als u hebt gekocht de lucht compressor en spuitpistool, koppelingen en luchtslang, moet u zorgvuldig de handleiding of instructies voor gebruik te lezen.
  • Voorafgaand aan het schilderen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond vrij is van vuil of puin. U kunt gebruik maken van een droge en schone doek om het uitstrijkje over. Leg een krant of een gerecycled papier in het gebied met het gebruik van tape een schilder of afplakband. Dit zal beschermen de gebieden die u niet wilt schilderen. Je moet ook drop doeken op de grond, zodat uw vloer niet beschadigd raken of vervuild met verf.
  • Na het reinigen van het oppervlak, kunt u overschakelen op de luchtcompressor. Tijdens het wachten op de luchtcompressor op druk, modderen de verf zorgvuldig en verzamel alle materialen die u nodig hebt. Bovendien kan werken aan een luchtcompressor en een spanningsregelaar eenvoudig de verfdruk.
  • Zodra de luchtcompressor opgebouwd zijn druk sluit de luchtslang en de prooi gun de compressor met behulp van de koppelingen gegeven. Wijzig de compressor regulator om de druk bent u verplicht om te gebruiken. Zoek de handleiding bij het spuitpistool in om voor u om een idee te krijgen hoeveel druk je moet toe te passen.
  • Lees de handleiding over hoe veel dunner moet je naar het spuitpistool toe te voegen voor een bepaalde meting dan de benodigde hoeveelheid verdunner te maken aan het spuitpistool. Hoe dunner zal rechtstreeks terugvloeien naar de verf beker zich onder het spuitpistool. Voor de verf zelf, mengen de verf met een adequate hoeveelheid verdunner. Je moet het mengen voorzichtig vervolgens het mengsel te stellen in een container. Omdat verf is dik genoeg om te reizen door de slang, moet je ervoor zorgen dat het wordt gemengd met thinner, zodat de verf kan gemakkelijk gaan door de sifon en de slang als het wordt in het oppervlak.
  • Knijp het spuitpistool trigger om het te controleren. De verfverdunner moet samen uit komen uit de mondstuk met wat lucht uit de compressor. Voordat u de verf, uit te roeien overtollige verf dunner uit de verf beker.
  • Na een paar tests, kunt u nu invullen de verf cup met 2/3 verf. Zorg ervoor dat het spuitpistool is 8 centimeter afstand van het oppervlak. Breng de verf van links naar rechts een stabiele beweging.
Hoe maak je een compressor verf pistool te gebruiken. Omdat de compressor verf pistool is ingewikkelder dan de traditionele manier van schilderen.
Hoe maak je een compressor verf pistool te gebruiken. Omdat de compressor verf pistool is ingewikkelder dan de traditionele manier van schilderen.

Met behulp van een compressor verf pistool echt maakt je leven makkelijker, plus je kunt bereiken vlekkeloze en prachtige resultaten. Echter, je moet ervan bewust zijn dat verven zijn gemaakt van chemische ingrediënten dus altijd maken er een punt dat u gebruikt masker om u te beschermen tegen de rook en geur.